Silvester Stalone, poslednjih godina ne krije da je postao zavistan od estetskih operacija. Junak akcionih filmova je, očigledno želeo da zaustavi starenje, ali umesto da izgleda mlađe, potpuno je izdeformisao lice.

Naime čuveni glumac iz akcionih filmova uslikan je nedavno kada je sa svojom suprugom Dženifer išao ne večeru u popularni restoran u Los Anđelesu, a svi prisutni nisu mogli da skinu pogled sa njegovog botksiranog lica.

Obožavaoci komentarišu da više ne liči ba sebe, a neki su mu u komentarima savetovali da više ne ide kod estetskog hirurga.

silvester stalone
Maciel-Ngre / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Stalone je još pre desetak godina krenuo sa estetskim korekcijama, i time totalno uništio svoj karakterističan izgled zbog koga su ga obožavali.

Čini se da je ovu opsednutost korekcijama nasledio od majke Džeki, koja je preminula u novembru prošle godine sa 99 godina, a koja je gotovo do same smrti rado išla pod nož.

Džeki je u toj nameri otišla predaleko - bila je gotovo izobčličena od filera, a šta će se sa licem akcionog junaka događati u narednom periodu ostaje da vidimo.

silvester stalone
Ron Wolfson, 2002 All Rights Reserved / Everett / Profimedia 

Inače, ovaj 74-godišnjak je nedavno proslavio 24. godišnjicu braka sa suprugom Dženifer Flavin, sa kojom ima i tri ćerke - Sofiju, Sistin i Skarlet.

Stalone i njegova izabranica važe za jedan od najskladnijih parova u Holivudu čiji dug brak nije karakterističan za tamošnje zvezde.