35-godišnja Lana Del Rej u poslednje vreme počela je da šokira svojim izgledom. Naime, nekad jako popularna pevačica nema više puno toga zajedničkog s devojkom s početka.

Pravog imena Elizabet Vuldridž Grant, pevačica je snimljena kad je odlazila na večeru s ocem, a njeno lice je izgledalo kao da će eksplodirati od silnih dermalnih filera.

Nedavno je prošetala gradom, a svojim celokupnim izgledom je ostavila utisak kao da ne mari ni za višak kilograma.

lana del rej
Vegans / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Za Lanu del Rej duže vreme se govori da se izobličila operacijama, a da su promene najvidljivije na njenom nosu. Strani mediji prenose da Lana nije dirala samo nos, već da je imala niz intervencija na svom licu - usta, jagodice, botoks...

lana del rej
FIA Pictures / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Lana je trenutno verena s Klajtonom Džonsonom s kojim ne skriva sreću, a radi se o gitaristu benda Stereo Skyline. Navodno se duo spojio u avgustu na aplikaciji za upoznavanje, pet meseci nakon njenog raskida s policajcem Šonom Larkinom.

Osim o njenom ljubavnom životu, o Lani se kroz godine pisalo i o fizičkom transformacijama, odnosno činjenice da je išla pod nož.

Neke stvari su pošle po zlu pa se njeno lice poprilično promenilo, iako za operacije zaista nije bilo potrebe.

lana del rej
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Pevačicini obožavatelji sa nestrpljenjem su očekivali njen sedmi studijski album pod nazivom "Chemtrails Over the Country Club".

Prvi singl trebao je da izađe 11. januara, iako je sam album trebao da bude pušten u prodaju u 2020. godini, ali je sve stopirano jer je svet zadesila pandemija koronavirusa.

Više njenih fotografija kako je pevačica izgledala na početku karijere, a kako izgleda sada pogledajte u galeriji:

Youtube Pevačica nekad i sad