Glumica Rebel Vilson smršala je 30 kilograma, a zbog novih paparaco fotografija mnogi komentarišu da je pomenila lični opis, pa tako u čudu gledaju njeno lice.

Naime, Rebel su paparaci uslikali na snimanju filma "Senior Iear" u Atlanti, u Džordžiji, a na sebi imala je široku rozu duksericu i duži teksas šorts, a u prvom planu bilo je njeno lice.

Glumica je na prvi pogled neprepoznatljiva, pa svi zumiraju njeno lice i pažljivo gledaju da li je to zaista Rebel koja nimalo ne liči na sebe iz perioda od pre samo godinu i po dana. Mnogi se slažu u jednom - da ne liči na sebe.

"Šta se desilo sa licem ove žene", "Ne mogu da je prepoznam", "Ne liči na sebe, upalo joj lice skroz", "Kakva transformacija, telo super, ali lice haotično", "Ona se prepolovila", "Neprepoznatljiva", neki su od komentara koji se mogu pročitati na društvenim mrežama. Rebel ne mari za komentare, a reklo bi se da se ona lepo oseća u svojoj koži.

rebel vilson paparaco
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Rebel je često u intervjuima spominjala režim pod kojim je bila, a rekla je kako se navikla na svoj novi stil života. Svakoga jutra vežba, pazi na ishranu i brine se o svom telu.

Trener Džono Kastano zaslužan je za njenu neverovatnu transformaciju, a otkrio je i tajnu njene dijete. Kaže kako je Rebel od vežbanja uspela da napravi zabavu, a razlog zbog kog je postigla svoj godišnji cilj je zapravo - smeh.

rebel vilson u avionu
Instagram 

Vilsonova je početkom februara raskinula s 11 godina mlađim dečkom Džejkobom Bušom, naslednikom kompanije "Anheuser-Busch", koja se bavi proizvodnjom piva.

Vest o raskidu nakon nešto više od godinu dana veze potvrdio je i izvor blizak Rebel za "ET Online", ali nije otkrio što je razlog.

rebel vilson
Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia 

Kako je Rebel smršala?

Slavna 40-godišnjakinja pridržavala se plana ishrane i detoksikacije koji joj je napravio prestižni wellness centar u Austriji. Jedan od osnivača klinike Harald Štosijer posebno je popularizovao 14-dnevni program ishrane poznat kao Mair Method Diet koji pomaže da se osećate zdravije, mlađe i da očistite creva.

Program podrazumeva režim povremenog posta, ali i propisani detoks, kao i uzimanje određenih suplemenata i vitamina.

Postoji još niz propisanih pravila:

-zabranjeno je konzumiranje grickalica, alkohola, šećera, kafe i napitaka koje sadrže kofein
-doručak je obavezan, a večera se preskače
-zabranjeno je jesti posle 16 sati
-smanjen je unos mleka i glutena
-hrana mora da se temeljno žvaće - svaki zalogaj bar 40 puta
-dok se jede preporuka je ne koristiti telefon, ne gledati televiziju, ne čitati niti razgovarati.

rebel vilson
Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Više fotografija neverovatne transformacije Rebel Vilson pogledajte u galeriji u nstavku teksta:  

printscreen/instagram/rebelwilson, MEGA / The Mega Agency / Profimedia Rebel Vilson nekad i sad