Glumica Rebel Vilson prošlu godinu je proglasila godinom zdravlja kada je bila na strogom režimu dijete, iako je razlog za ovu promenu veoma tužan, ona rezultate ponosno pokazuje iz dana u dan.

Bila je inspirisana da svoje putovanje sa gubitkom kilograma ostavi traga na Instagramu, zbog svoje prirodne empatije prema onima koji se bore sa mršavljenjem - kao što je i ona pre.

Rebel je navodno smršala preko 30 kilograma od proglašenja 2020. godine "godinom zdravlja". Fanovi su se očarali zbog njene najnovije fotografije na kojoj se vidi kako samouvereno pozira na plaži u dekoltiranom odelu kratkih rukava.

U kratkom roku od objave počeli su da se nižu komentari podrške. "Vaaaauu, predivno izgledaš, bravo!","Treba da budete neverovatno ponosni na svoj rad i posvećenost.“, samo su neki od komentara fanova.

Celo njeno putovanje zabeleženo je na njenom Instagramu kao dnevnik podrške svima onima koji se bore sa viškom kilograma.

Želela je da im bude podstrek i inspiracija, a sada Rebel Vilson priznaje i da se ponekad oseća tužno što ranije nije počela da brine o svom telu i zdravlju.

rebel vilson
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

„Sad kad znam da to mogu, ponekad mi je žao što to nisam učinila ranije“, rekla je glumica.

Kako je Rebel smršala?

Slavna 40-godišnjakinja pridržavala se plana ishrane i detoksikacije koji joj je napravio prestižni wellness centar u Austriji. Jedan od osnivača klinike Harald Štosijer posebno je popularizovao 14-dnevni program ishrane poznat kao Mair Method Diet koji pomaže da se osećate zdravije, mlađe i da očistite creva.

Program podrazumeva režim povremenog posta, ali i propisani detoks, kao i uzimanje određenih suplemenata i vitamina.

rebel vilson
Instagram 

Postoji još niz propisanih pravila:

-zabranjeno je konzumiranje grickalica, alkohola, šećera, kafe i napitaka koje sadrže kofein
-doručak je obavezan, a večera se preskače
-zabranjeno je jesti posle 16 sati
-smanjen je unos mleka i glutena
-hrana mora da se temeljno žvaće - svaki zalogaj bar 40 puta
-dok se jede preporuka je ne koristiti telefon, ne gledati televiziju, ne čitati niti razgovarati. 

"Ranije bih pojela oko 3.000 kalorija na dan, a pošto su to uglavnom bili ugljeni hidrati svejedno bih bila gladna. Zbog toga sam prešla na ishranu s visokim udelom proteina, što mi je predstavljalo izazov jer nisam baš jela previše mesa inače. Sad jedem ribu, losos, pileća prsa...", objasnila je jednom prilikom u intervju za "People". Više fotografija njene transformacije pogledajte u našoj galeriji:

printscreen/youtube/CelebritiesFirst, Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Rebel Vilson nekad i sad