Glumica Rebel Vilson prošlu godinu je proglasila godinom zdravlja kada je bila na strogom režimu dijete, a rezultate ponosno pokazuje iz dana u dan.

Pričala je kako je izgubila 30 kilograma, ali prema poslednjim fotografijama čini se kako je smršala i više.

41-godišnja glumica na Instagramu je objavila nekoliko fotografija iz privatnog aviona na kojima je pozirala u uskoj crnoj kombinaciji koja je istakla njen uski struk.

"Hvala Grifinu što je napravio ove fotografije nakon što sam se brzo presvukla", napisala je glumica u opisu fotki ispod kojih je dobila brojne komplimente.

"Izgledaš predivno", "Zaista sijaš", "Fantastična si", "Prava si kraljica", samo su neki od komentara koje je dobila. S prijateljima je proteklog vikenda bila na odmoru na Floridi, a dokumentovala je sve detalje putovanja.

Rebel je često u intervjuima spominjala režim pod kojim je bila, a rekla je kako se navikla na svoj novi stil života. Svakoga jutra naporno vežba, pazi na ishranu i brine se o svom telu.

"To je moj život sada", kratko je rekla nedavno. Trener Džono Kastano zaslužan je za , a otkrio je i tajnu njene dijete.

rebel vilson smršala
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Kaže kako je Rebel od vežbanja uspela da napravi zabavu, a razlog zbog kog je postigla svoj godišnji cilj je zapravo - smeh.

Glumica je početkom februara prekinula s 11 godina mlađim dečkom Džejkomom Bušom, naslednikom kompanije Anheuser-Busch, koja se bavi proizvodnjom piva.

rebel vislon
Bruce/Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Vest o raskidu nakon nešto više od godinu dana veze potvrdio je i izvor blizak Rebel, ali nije otkrio šta je razlog.

Više njenih fotografija pogledajte u galeriji:

printscreen/instagram/rebelwilson, SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Rebel Vilson pre i posle