Neverovatna transformacija holivudske glumice Rebel Vilson već mesecima je tema svetskih tabloida, a javnost je sa pažnjom pratila njen proces mršavljenja. Ona je u poslednjih godinu dana smršala oko 30 kilograma, a u januaru ove godine dostigla je zacrtani cilj.

Naime, glumica je želela da svoju kilažu dovede do 75 kilograma, što se i realizovalo, ali Rebel je nastavila da se uravnoteženo hrani i ne preskače treninge. Ceo ovaj proces imao je jedan cilj koji je Rebel sada podelila sa svojim pratiocima. 

Glumica je silno želela da postane majka i zato se podvgla drastičnoj promeni životnih navika. Nažalost, upskos trudu, otkrila je da ne može da zatrudni.

- Dobila sam loše vesti danas i nisam imala s kime da ih podelim - napisala je i dodala da razume sve žene koje se bore s plodnošću.

 - Ne mogu da vam opišem koliko mi je značilo da pročitam sve vaše poruke i priče, osećam se mnogo bolje - dodala je kratku zahvalnicu u objavi.

Vilson je u decembru 2019. godine priznala kako se od svoje 20. godine bori sa sindromom policističkih jajnika, što često doprinosi gojenju i poteškoćama sa začećem. Zbog tog sindroma razmišljala je i da zamrzne svoja kvalitetna jajašca.

rebel vislon
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

- To je vrsta hormonskog disbalansa, a kod mene se manifestovala kroz rapidno gojenje - rekla je u intervjuu za "E!News".

Rebel je izjavila kako se dobro oseća bez obzira na kilažu, ali da je odlučila da smrša zbog zdravlja, a ne samo zbog izgleda.

- Koristila sam debljinu u svoju korist. Ali kako mi se približava 40. rođendan, postala sam svesna zdravlja i svoje želje da započnem porodicu - utvrdila je pre dve godine.