Britanska pevačica Adele danas slavi 33. rođendan! Mnogi se nadaju kako će se pevačica danas oglasiti na društvenim mrežama povodom rođendana kao da će i zvanično da pokaže novi izgled, ali to još uvek nije učinila. 

Prošle godine se pevačica oglasila na svom Instagram profilu i zahvalila svima na čestitkama. Na fotografiji koju je tim povodom podelila mogli smo da vidimo pevačicu koja je drastično promenila svoj izgled i svi su ostali iznenađeni transfromacijom.

U junu 2007. godine, pevačica se prvi put pojavila na televiziji, a godinu dana kasnije izdala je svoj prvi album. Od momenta kada se pojavila na sceni do danas, njen izgled je prošao kroz neverovatne promene.

Pojedini prijatelji čestitali su joj rođendan fotografijama na kojima vidimo Adel kako je nekada izgledala, i gotovo da ne liči na sebe.

adel
Instagram 

Podsetimo, nedavno se posle dužeg vremena "skrivanja" pojavila na jednom partiju nakon Oskara koji je priredio novopečeni oskarovac Daniel Kaluja koji je osvojio statuu za glavnu mušku ulogu u filmu "Judas and the Black Messiah".

U zanimljivom žutom LAPOINTE kaputu s perjem na rukavima koji košta više od 3200 funti, Adel je ispijala koktele, smejala se i plesala s prijateljima u privatnoj vili, a bilo je potpuno jasno da je izgubila dodatne kilograme.

Pevačica je imala i savršeno ispeglanu kosu kao i besprekorni make-up, a ne zna se koliko je još kilograma skinula od onih 45 za koje se zna. U svakom slučaju, veći deo javnosti slaže se kako baš nikada nije izgledala tako ludo dobro, a čini se i kako uživa nakon razvoda.

Podetimo, Adel je počela drastično da mršavi nakon razvoda od milionera Sajmona Koneckog s kojim ima sina i za kog se udala u potpunoj tajnosti. Navodno je među parom nestalo strasti, ali pevačica anđeoskog glasa navodno nije predugo patila, već je brzo krenula na sastanke.

adel i sajmon konecki
ALX7NRRL1 / Backgrid UK / Profimedia 

Nažalost, hejteri su tada počeli da je napadaju kako je na drastičnu fizičku promenu trebala da odluči ranije dok je bila u braku, a ne kasnije, ipak Britanka se nikada nije obazirala na takve tračeve.

Šuška se i kako je zasigurno išla na zatezanje kože i neke ostale tretmane kako bi izgledala tako dobro nakon promene, ali to nikada nije potvrđeno.U galeriji pogledajte kako je pevačica izgledala ranije, a kako nakon gubitka kilograma:

Instagram, Profimedia Adel nekad i sad