Adel (32) i Sajmon Konecki (46), koji je preduzetnik i  direktor dobrotvorne organizacije, konačno su u četvrtak i zvanično stavili tačku na svoj brak. Prema odluci suda, Adel i Sajmon će imati zajedničko starateljstvo nad osmogodišnjim sinom Angelom.

Ono što je sve iznenadilo jeste činjenica da su uspeli da izbegnu advokate i putem dogovora su podelili Adelino bogatstvo od 190 miliona dolara. Pošto nije potpisala predbračni ugovor, ona će morati polovinu svog bogatstva da isplati bivšem suprugu.Adel će tako morati i da se odrekne i ogromne vile na Beverli Hilsu.

Adel i Sajmon
ALX7NRRL1 / Backgrid UK / Profimedia 

"Prva stvar oko koje su se glatko dogovorili je podeljeno starateljstvo. Posle toga je usledio teži deo, fer raspodela imovine", kaže izvor blizak paru, dodajući da su ipak uspeli da sve dogovore bez skandala i iznošenja informacija u medijima. Inače, muzička zvezda odlučila se nedavno na korak koji je mnoge iznenadio i uputila zahtev sudu u Los Anđelesu da detalji njenog razvoda ostanu tajnost. Ova pravna ustanova izašla je u susret pevačici i odobrila joj zaštitu podataka. 

Ipak neke stvari su procurele između ostalog i informacija da je Sajmonova imovina procenjena na "svega" 2,7 miliona dolara, zbog čega brojni fanovi uputili oštre kritike na njegov račun.

"Mora da je baš ponosan na sebe", "Pravi muškarac koji uzima novac od bivše žene", "On se baš dobro udao", "Obezbedio se do kraja života" samo su neki od komentara na račun bivšeg muža slavne pevačice.

Iako su mediji pokušavali da dođu do izjave slavne pevačice, Adel se nije oglašavala ovim povodom.

"Oboje su odlučili da će privatne detalje držati podalje od javnosti, a sve kako bi zaštitili svog sina i pokušavaju na sve načine da reše probleme koje imaju. I ona je sama priznala da joj je prošla godina bila izuzetno teška i da je rad na novim pesmama za nju terapija", preneo je izvor blizak pevačici.

Adel se posle razvoda posvetila potpunoj transformaciji i u rasponu od tri godine skinula je neverovatnih 40 kilograma viška, a fanovi su podeljeni. Dok su u početnim fazama dijete svi govorili da izgleda nikad bolje, mnogi joj danas poručuju da je preterala.