Britanska pevačica Adel viđena je prvi put nakon nekoliko meseci i izgleda sjajno! 32-ogodišnjakinja se pojavila u javnosti na jednom od afterpartija slavnih nakon dodele Oskara u Los Anđelesu.

Zabavu je priredio novopečeni oskarovac Danijel Kaluja koji je osvojio statuu za glavnu mušku ulogu u filmu "Judas and the Black Messiah".

U zanimljivom žutom Laponte kaputu s perjem na rukavima koji košta više od 3200 funti, Adele je ispijala koktele, smejala se i plesala s prijateljima u privatnoj vili, a potpuno je jasno da je izgubila dodatne kilogramePevačica je imala i savršeno ispeglanu kosu kao i besprekoran make-up, a ne zna se koliko je još kilograma skinula od onih 45 za koje se zna.

U svakom slučaju, veći deo javnosti slaže se kako baš nikada nije izgledala tako dobro, a čini se i kako uživa posle razvoda.

Podetimo, Adel je počela drastično da mršavi nakon razvoda od milionera Sajmona Koneckog s kojima ima sina i za kog se udala u potpunoj tajnosti. Navodno je među parom nestalo strasti, ali pevačica anđeoskog glasa nije predugo patila, već je brzo krenula na sastanke, kako trvde bliski izvori.

adel i sajmon konecki
ALX7NRRL1 / Backgrid UK / Profimedia 

Nažalost, hejteri su tada počeli da je napadaju kako je na drastičnu fizičku promenu trebala da se odluči ranije dok je bila u braku, a ne kasnije, ali Britanka se nikada nije obazirala na takve tračeve.

Šuška se i kako je sigurno išla na zatezanje kože i neke ostale tretmane kako bi izgledala tako dobro nakon promene, a ni to nikada nije zvanično potvđeno. U galeriji pogledajte kako je pevačica izgledala ranije, a kako nakon gubitka kilograma:

Instagram, Profimedia Adel nekad i sad