Megan Foks je po mnogima neupitno jedna od najlepših žena na svetu, a svakim izlaskom u javnost ponovno iznenadi svoje brojne obožavatelje. 35-godišnju glumicu fotografi su uhvatili na snimanju u Los Anđelesu, a na sebi je imala zanimljivu kombinaciju.

Ispod sakoa nazirala se majica koja se jedva tako može i nazvati, a grudi je jedva uspela da sakrije od znatiželjnih pogleda.

Izazovan stil upotpunila je cipelama na visoku petu, a cela kombinacija jasno je ocrtavala njenu savršenu liniju.

megan foks
Rachpoot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, svi svetski mediji poslednjih godinu dana pišu o vezi glumice i repera Mašin Gan Kelija.

Navodno su se zaljubili na prvi pogled kada su zajedno snimali film "Midnight in the Switchgrass", a ona je ubrzo pokrenula razvod od glumca Brajana Ostina Grina, s kojim ima troje dece.

megan foks i masin gan keli
Wagner AZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Navodno je nedavno izjavila i kako bi se udala za svog novog dečka. Golišava izdanja ni Megan i Mašin Ganu nisu strana, a na društvenim mrežama se ne ustručavaju da objave svoje polugole fotografije.

Tako su se nedavno pojavili zajedno na dodeli Billboard Music nagrada na kojoj su svojim stajlingom zaprepastili sve prisutne.

megan foks i masin gan keli
printscreen/instagram 

Megan je za tu priliku izabrala crnu prozirnu haljinu koju su krasili neobični izrezi, a koja je više pokazivala nego skrivala, dok se on pojavio u crnom odelu i raskopčanoj beloj košulji ispod koje se jasno video tetovažama ukrašen torzo. 

Sve je dodatno zaintrigirao svojim crno obojenim jezikom koji je svima plazio pa ljubio Megan.

Više njihovih fotografija pogledajte u galeriji:

Insatgram Megan Foks i Mašin Gan Keli