Glumicu Megan Foks su sa razlogom nazivali novom Anđelinom Žoli. Ne samo zbog lepote, već i zbog encentričnog načina života, za koji se smatralo da je ostavila iza sebe dok je bila u braku sa nekadašnjom zvezdom serije "Beverly Hills" Brajanom Ostinom Grinom.

Međutim, izgleda da se Megan vratila starom rokerskom stilu života od kako je uplovila u vezu sa muzičarem Mašin Gan Kelijem. Par od samog starta diže prašinu gdegod se pojavi, ponajviše zbog Kelijeve neobične pojave, a u poslednje vreme ni Megan, koja je inače dobro stiloizovana, ne zaostaje.

megan foks
Instagram 

Ipak, čini se da su tokom Bilbordove dodele nagrada koja je održana sinoć "obrnuli igricu". Megan koja se tokom braka pojavljivala uglavnom u casual izdanjima, nije toliko bila na crvenom tepihu, od kako je u novoj vezi, "fura" provokativna seksi izdanja, ali poslednjim je zaista malo toga ostavila mašti.

Pojavila se u nazovi-haljini koja je više podsećala na kupaći kostim sa tilom preko, i u sandalama sa platformom. Mašin je bio u odelu i špic cipelama što je gotovo moglo da prođe kao okej kombinacija za crveni tepih, da košulja nije bila potpuno otkopčana, a gornji deo fraka kako se činilo par brojeva veći.

Međutim to nije jedino iznenađenje večeri. Kako je Mašin saznao da su osvojili nagradu za album godine nekoliko sati pred početak dodele, rešio je da u tu čast ofarba svoj jezik u crno.

Da, dobro se pročitali.

Još uvek je nepoznato koje boje su korišćene, a Keli je ceo proces snimio na svom Instagramu. Na sve to, par se ponašao krajnje bizarno na crvenom tepihu.

masin gan keli
printscreen/instagram 

Osim što su pozirali okupljenim fotografima, Megan je u jednom trenutku bukvalno lizala Kelijev jezik, nakon čega su se ljubili, ali to nije sve. Sve vreme ga je hvatala za međunožje na opšte iznenađenje prisutnih.

Nije trebalo mnogo i zaređali su se komentari na društvenim mrežama koji su bili više nego zbunjeni performansom. Neki su mišljenja da je ovo puko privlačenje pažnje, pogotovo što Megan dugo nije bila u svetu glume nakon trudnoća i turbulentnog braka, a i ti filmovi u kojima je glumila nisu ostvarili veći uspeh.

"Ovog puta su stvarno preterali", "Zbog ovoga si ostavila muža", "Ponaša se kao nap**na klinka", "Koliko si krindž od nula do Megan"... samo su neki od komentara...

megan foks masin gan keli
Wagner AZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Sa druge strane, Mašin Gan Keliju je veoma skočila popularnost od kada je sa Foksovom, a on se trudi da svoje ekcentrično ponašanje popne na lestvicu više.

Muzičar je više puta isticao da želi da se glumica uda za njega, a neretko na društvenim mrežama razmenjuju bizarne izjave ljubavi. Još uvek se prepričava objava na kojoj je Keli napisao da nosi glumičinu krv oko vrata, kao što je to svojevremeno radila Anđelina Džoli sa svojim bivšim suprugom

Insatgram Megan Foks i Mašin Gan Keli

Da li je ljubav između Megan i Kelija zaista toliko kosmička kao što tvrde, i koje će nam sledeće iznenađenje pripremiti, ostaje da vidimo, a kako su tekle pripreme za dodelu, njihovo poziranje pred kamerama, kao i njegov govor pogledajte u videu u nastavku teksta.