Američki reper Mašin Gun Keli i njegova devojka, slavna glumica Megan Foks privlače pažnju gde god da se pojave. Tako je bilo i ovaj put, jer su bili najatraktivniji i najfotografisaniji par ovogodišnje dodele nagrada Billboard Music održane u Los Anđelesu.

Par je svojim golišavim pojavama, ali i ponašanjem na crvenom tepihu izazvao najviše pažnje i interesa okupljenih fotografa pred kojima su pozirali, a nisu se ustručavali ni od strastvenih poljubaca. 

Megan je za tu priliku izabrala crnu prozirnu haljinu koju su krasili neobični izrezi, a koja je više pokazivala nego skrivala, dok se on pojavio u crnom odelu i raskopčanoj beloj košulji ispod koje se jasno video tetovažama ukrašen torzo.

Sve je dodatno zaintrigirao svojim crno obojenim jezikom koji je svima plazio pa ljubio Megan.

Keli i Megan u vezi su poslednjih godinu dana, a ranije ovog meseca njima blizak izvor za Entertainment Tonight izjavio je kako bi ona volela da se uda za njega.

megan foks i mašin gan keli
Instagram 

Navodno su se zaljubili na prvi pogled kada su zajedno snimali film "Midnight in the Switchgrass", a ona je ubrzo pokrenula razvod od glumca Brajana Ostina Grina, s kojim ima troje dece.

Više njihovih fotogtafija pogledajte u galeriji: 

Insatgram Megan Foks i Mašin Gan Keli