Po mnogima jedna od najlepših žena na svetu holivudska glumica Megan Foks napunila je 35 godina. Njena karijera započela je 2001. godine kada je snimila nekoliko manjih uloga, a mnogi tvrde da se Megan od tada drastično promenila bar što se tiče njenog fižičkog izgleda.

Razlog za to su mnoge platične operacije kojima se glumica podvrgla u želji da zadrži mladolik izgled, a većina njenih obožavatelja smatra da je preterala.

Prvu veliku ulogu glumica je ostvarila u filmu "Transformersi", a 2008. dobila je laskavu tituli najlepše žene sveta od strane časopisa FHM.

Činilo se da je njena karijera na pravom putu, zarađivala je milione, dobijala je velike uloge, stalno se pojavljivala na crvenom tepihu, ali odjednom su stvari krenule nizbrdo.

Naime, praktično preko noći surova holivudska industrija ju je istisnula usled činjenice da je uvek bila spremna da vrlo glasno kaže šta ne valja i šta se događa iza kulisa i na samim snimanjima.

"Najviše žalim što sam pomogla medijima da me pretvore u lik iz crtaća", izjavila je Megan svojevremeno, koja je u nekoliko navrata otvoreno progovorila o neprijatnostima sa snimanja, što je Holivud navelo da je omrzne.

megan foks
DIGGZY / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Uporedo sa tim, sama se posvetila više porodičnom životu i odgajanju dece, pa su ove dve stvari u kombinaciji od Megan napravili tek osrednju zvezdu, premda je imala daleko veće predispozicije.

Nastavila je da snima, ali uglavnom je birala manje uloge, a takođe se oprobala u biznisu pokrenuvši svoji liniju donjeg veša i kupaćih kostima.

Ipak, ono što publiku intrigira više od svega jeste zašto je u proteklih 15 godina gotovo promenila lični opis. Ne samo što je bukvalno neprepoznatljiva u odnosu na početak karijere, već je i trenutno njeno lice praktično "mumificirano".

Nije tajna da je Megan sređivala lice kod plastičnog hirurga, ali neko vreme je i preterivala s botoksom i filerima, toliko da jednom prilikom nije mogla da otvoriti oči, fotografiju je zatim objavila na društvenim mrežama, a nešto kasnije se pravila kao da nema pojma o čemu se priča.

Mnogi takođe smatraju da je glumica nekoliko puta operisala nos, da je povećala usne kao i da je podizala jagodice na licu.

Fanove je zabrinuo i alarmirao niz novih selfija slavne glumice, na kojima ona izgleda prilično veštački i više nalik lutki iz izloga, nego stvarnoj ženi. Tada je zadobila i niz uvreda i oštrih kritika, ali se nije oglašavala povodom istih.

Ono što posebno intrigira javnost jeste i Meganin ljubavni život. Ona se prošle godina razvela od 12 godina starijeg kolege Brajana Ostina Grina sa kojim je dobila troje dece, a to je prilično iznenadilo sve njene fanove, s obzirom da je vest došla kao grom iz vedra neba.

megan foks i brajan ostin grin
Shutterstock 

Nakon nesuglasica koje su imali par je ipak rešio da nakom objave da se razvode 2015. godine svom braku da još jednu šansu. Bez obzira na njihovu tišinu i veo misterije, činilo se da je sve u najboljem redu - često su mogli da se vide zajedno prilikom brojnih romantičnih izlazaka.

U junu 2020. godine Brajan je objavio da ga je Megan ostavila i da je veoma uzrujan, ali da joj niša ne zamera. Ubrzo se ispostavilo da je glumica supruga ostavila zbog nove ljubavi, repera Mašin Gan Kelija kog je upoznala na snimanju filma "Midnight in the Switchgrass".

Od skoro se šuška i da su Megan i Keli vereni jer je Megan viđena sa dijamantskim prstenom na ruci. Te glasine su porekli, uz izjavu da još uvek nisu spremni za brak.

Iako su svi inenađeni njenim izborom i smatraju da joj on nikako ne treba i da je cela veza sa njim bizarna Megan ne krije da je srećnija nego ikad.

instagram
Instagram 

Reper čak nikada ne skida ogrlicu u kojoj je kap krvi njegove voljene.

"Neki ljudi, recimo, daju maramice svom partneru ili šta već... Ona je meni dala svoju DNA", prokomentarisao je ovaj 31-godišnjak.

Više njihovih gorografija pogledajte u galeriji: 

Insatgram Megan Foks i Mašin Gan Keli