Od kako je krenula pandemija koronavirusa mnoge poznate ličnosti poćele su u javnosti da se pojavljuju u opuštenim izdanjima i bez mnogo šminke.

To je gotovo postao trend pa su mnoge poznate dame preplavile Instagram svojim selfijima bez šminke a jedna od njih je i popularna pevačica Džesika Simpson.

Ona je nedavno postavila sliku na kojoj apsolutno nema ni malo šminke i sa poprilično neurednom frizurom. I dok su joj mnogi uputili brojne laskave komplimente, susrela se i sa negativnim komentarima - puno njenih pratilaca tvrdi da izgleda sasvim drugačije nego ranije i da joj se "nešto desilo s licem".

"Šta si to radila na svom licu?", "Izgledaš potpuno drugačije", "Zašto si se okrenula plastičnim operacijama, to ti nije trebalo?", "Na prvi trenutak nisam prepoznala ko je na fotografiji", samo su neki od komentara.

Podsetimo, Džesika je rešila da drastično promeni svoj način života i tom prilikom unajmila privatnog trenera uz čiju pomoć je smršala neverovatnih 45 kilograma.

"Nismo planirali nikakve ekstremne dijete niti programe radikalnog vežbanja. Dogovorili smo se da će dnevno napraviti najmanje 12.000 koraka, svaki dan pre nego što legne u krevet. Potrebno joj je 7 sati sna, barem 1 sat dnevno bez tehnologije", izjavio je njen trener Harli Pasternak.

Pevačica je nedavno priznala da je imala i problema sa alkoholom, ali da je taj deo njenog života iza nje. Kako je sama priznala, bila je ubeđena da je piće čini hrabrijom osobom.

Nisam ni bila svesna koliko pijem. Mislila sam da me piće čini hrabrijom i da imam više samopouzdanja, ali činilo mi je baš suprotno. Zapravo, zbog alkohola sam postala nema. Ćutala sam i bila tupa”, rekla je pevačica u jednoj emisiji, a potom je pokušala da objasni zašto se prepustila alkoholu:

Htela sam bolje da razumem sebe i život koji mi se dešava. Moja deca odrastaju i gledaju svaki moj pokret. To je velika odgovornost“, otkrila je Džesika.

Glumica tvrdi da već tri godine nije okusila alkohol i da joj je u njenoj borbi najveća podrška bio njen muž Erik Džonson sa kojim ima troje dece.