Konačno smo dočekali pravo proleće. Sada već možemo slobodno da "prošetamo" sve one suknjice, haljinice i šortseve koji su čekali lepe i tople dane.

Ukoliko želite da pokažete "malo kože", ali niste zadovoljni tonusom svog tela, postoji efikasan način da zategnete noge ali i poradite na definiciji zadnjice.

Naravno, to znači da ćete morati malo da se oznojite kako biste zaista imali rezultate kakve priželjkujete, ali i da poslušate savete jedne od naših istaknutih fitnes instruktorki Milice Budimir koja je o tome govorila na svom Instagram profilu.

Kako je na njenom primeru više nego jasno kakav učinak koji ove vežbe imaju, ako želite vitke i zategnute noge, poslušajte njene savete za trening.

Snimke pravilnog načina vežbanja pronaćićete u Highlights sekciji na njenom Instagram nalogu.

1. Vežba

Hod sa gumom: 2 puta levo, pa 2 puta desno - ponavljanje 20 puta po 4 serije

milica budimir
printscreen/instagram 

2. Vežba

Sledi iskorak u mestu sa povišenjem 4 puta po 12 ponavljanja svaka noga, a potom penjanje na klupu, 3 puta po 12 ponavljanja za svaku nogu.

milica budimir
printscreen/instagram 

3. Vežba

Nakon toga, nešto malo zahtevnije - Hip thrust 12 ponavljanja jedna, pa druga noga. 

milica budimir
printscreen/instagram 

4. Vežba

Nastavlja se u sličnom maniru - hip trust 1/4 pokreta, 2 sekunde gore, pa 2 sekunde dole. Mala amplituda pokreta, mirne potkolenice, savetuje Milica.

milica budimir
printscreen/instagram 

5. Vežba 

Sledi "cable" kick back, 4 serije, 12 ponavljanja.

milica budimir
printscreen/instagram 

Naravno, ne treba očekivati instant rezultate, ali ako budete istrajni, sigurno neće izostati. Takođe ukoliko želite da se skoncentrišete više na gluteus, Milica je nedavno objavila video i na svom Youtube kanalu upravo sa vežbama za zadnjicu.

Sledite njene savete i verujemo da če vam na formi i tonusu mišića svi zavideti.