Surya yoga studio

U ovom studiju možete da se upoznate sa minimal (savremeni pristup jogi), vinjasa (savremen izraz klasične indijske joge; podvrsta hathe), ashtanga (energetska joga, u kojoj se sinhronizuje disanje i pokreti) i hatha jogom (akcenat je na tehnici), a takođe se održavaju časovi i joge za penzionere.

Ganesha 

Stil koji neguju i primenjuju je vinjasa flou (vinyasa flow). Vinjasa je stil hata joge koji podrazumeva sinhronizovanost daha i pokreta. Pokret prati dah dok se položaji nižu u sekvencama progresivno i kreativno. Dok većina stilova hata joge ima striktan i nepromenljiv sistem, vinjasa joga nema čvrsto utvrđen sistem. Popularnost vinjasa joge dolazi s jedne strane iz sve veće potrebe savremenog čoveka za pokretom u vreme kada prosečan čovek veći deo dana provede sedeći u kancelariji, u fotelji, u prevozu, i s druge strane, zbog kreativnosti i slobode koju pruža.

Uro 

Uroš Martinović 

Ukoliko ste zainteresovani za individualne časove - 1 na 1, to možete praktikovati sa instruktorom Urošem Martinovićem.

Kundalini yoga Una 

Voditeljka i nekadašnja muzičarka Una Senić drži online i individualne časove kundalini joge. Ova joga je velikim delom i spiritualna, a treninzi predstavljaju dinamični spoj asana, pranajama, mantri, muzike i meditacije. Na njima učite kako da dostignete umetnost relaksacije, samoisceljenja.

Nevena Borovac 

Nevena drži online časove joge, koji su savršeni za sve koji žele od kuće, samostalno da nauče jogu. Pored fizičkih vežbi, akcenat je i na relaksaciji.