Hotel Borkovac

Smešten u borovoj šumi u neposrednoj okolini Rume, spa centar u okviru hotela Borkovac nudi četvorosatno uživanje (ili duže ukoliko ste gost hotela) u okviru bazena sa masažnim delom, đakuzija, slane sobe, turskog kupatila, saune, te prostorije sa snegom. Iz bazena se proteže pogled kroz stakleni zid na terasu i šumu, te ćete zaista imati osećaj da ste u nekoj od Skandinavskih zemalja. U ponudi je i hotelski meni, kao i masaže.

MK Resort - Grand Hotel & Spa

Na Kopaoniku se nalazi luksuzni hotel, u okviru koga je i spa centar. Sa predivnim pogledom na Pančićev vrh, moći ćete da uživate u zatvorenom bazenu sa relax zonom, kao i sauni koja obuhvata finsku i infrared saunu, parno kupatilo, rusku banju, ledeno-slanu pećinu, tropske kiše i ledena brzopotezna vedra. U bazenu sa džakuzijem na otvorenom, temperatura vode ne pada ispod 28 stepeni. U ponudi se nalaze i masaže i salon lepote.

Hotel Premier Aqua  

Još jedan luksuzni hotel u Srbiji, smešten je u Vrdniku na Fruškoj gori. U okviru njega nalazi se i spa centar - bazen, slana soba, parno kupatilo, infra red sauna, ruska banja, finska sauna. Naravno, tu su i možete naručiti i masažu, tretman tela sa vulkasnim blatom i borovim iglicama...

Hotel Mona Zlatibor

U okviru ovog hotela nalazi se predivan spa centar. Možete da uživate u saunama i parnom kupatilu, bazenu za plivanje i toplim bazenima za opuštanje, fitness centru i posebnim prostorijama za masaže i tretmane.