Ko ne bi uživao u poslu u čijem svakodnevnom obavljanju ujedno vodite računa o sebi, o svom zdravlju, ali i izgledu? Ukoliko još na to dodate svoje dnevne aktivnosti i predstavite ih u najboljem svetlu na društvenim mrežama, to je onda pun pogodak.

Svet influensera odavno je uzeo maha i danas je suvišno govoriti od kolikog značaja je popularnost na društvenim mrežama.

Svako od nas voli novu garderobu, modne ili beauty savete, novitete u svetu nege i lepote, ali kada iz korena želimo da promenimo životne navike i ozbiljnije se pozabavimo zdravljem, onda posetimo njihove profile.

Janka Budimir, Neda Nišić, Katarina Peruničić i Tamara Vulović su devojke koje svojim fotografijama na Instagramu dokazuju da nije tako teško živeti zdravo. Neke od njih su redovno aktivne i na Jutjubu, gde možete pronaći mnoštvo korisnih saveta, recepata, ali i treninga prilagodljivih vašoj građi.

Mešavina lifestyle i fitnes fotografija doslovno u svakome budi želju za ostavljanjem loših navika, a ove devojke se često bave i temom motivacije koja je možda najveći pokretač životnih odluka.