Drevne Maje su zakon vremena kako na mikro tako i na makro nivou malih i velikih ciklusa kalendara promatrali kroz brojke. One su verovale da se sve može prikazati brojem pa čak i sam Bog, jer svaki broj sa sobom nosi određenu vibraciju i informaciju. Frekvenciju Boga su nazivali centrom galaksije.

Maje su vreme posmatrale višedimenzionalno, fraktalno, ne linealno, već kružno. Po njima se prošlost, sadašnjost i budućnost odigravaju uvek i sada. Tako i određeni brojevi koji su kodirani u našoj ravni postojanja - u samom datumu našeg rođenja su utisnuti u našu realnost, odnosno u naš opipljivi život i svet.

Oni nose sa sobom različite informacije i vibracije. Određenim računicama na osnovu ličnih brojeva dobijamo infomacije o putevima naše duše.

Za brojeve ne postoji dobro ili loše niti prošlo ili buduće, već samo informacija koju prenose. Ta informacija se može projektovati na niskoj ili visokoj frekvenciji. Na nama je da uz lični razvoj i prepoznavanje neželjenih genetskih programa unesemo u život višu frekvenciju, odnosno, bolju (višu) verziju nekog broja i tako izmenimo potencijalnu remetilačku vibraciju koju može sa sobom da nosi.

Kada se povežemo sa višom instancom određenog broja stvaramo različite pozitivne promene i lične evolutivne procese.
Drevne Maje su verovale da se informacije prenose i preko zvezda, solarnih sistema, galaksija i bića. I da svi zajedno između sebe komuniciraju.

Put vaše duše je prikazan ličnim brojem, a on se dobija kada svedemo datum rođenja na jednocifren broj. Često više živimo energiju bioritmičkog broja, a od njega treba da težimo i razvijamo potencijal ličnog broja svrhe.

Primer:
06.09.1993.

Bioritmički broj
0+6+0+9=6

Generacijski broj
1+9+9+3=4

Lični broj se dobija sabiranjem bioritmičkog i generacijskog broja:
6+4=10

Sabiramo sve dok ne dobijemo jednocifren broj:
1+0=1

Broj svrhe (lični broj) izveden iz datuma rođenja bio bi 1.

Sve o vašem ličnom broju očekuje vas u jednom od narednih tekstova astrološkinje Tamare Pokorni.