Već smo nekoliko puta pisali o trenutno najaktualnijoj preljubnici šoubiz sveta. 46-godišnja Larsa Pipen čeka službeni razvod od NBA košarkaša Skotija Pipena, ali za to je vreme zavela zvezdu "Timberwolvesa", Malika Bizlija koji je duplo mlađi od nje, a i ujedno je s njom prevario mladu suprugu s kojom ima dete.

Bivša prijateljica Kim Kardašijan poznata je i po svojim plastičnim operacijama koje je napravila po uzoru upravo na najpoznatiju rijaliti zvezdu.

Međutim, silne intervencije nije baš najbolje održavala jer joj se, kako strani mediji pišu telo obesilo i postalo je jasno kao dan da nije prirodno.

kim kardašijan, larsa pipen
Instagram 

To nam dokazuju i ove fotografije koje su nastale pre desetak godina gde se vidi kako je Larsa nekada izgledala. 

Strani mediji prenose da ne postoji deo tela koji Larsa nije radila - nos, usta, jagodice, grudi, zdanjicu, a spekuliše se i da je bila na liposukciji. 

larsa pipen
Splash News / Splash / Profimedia 

Čini se da ni sama Larsa nije najzadovoljnija svojim telo, te tako često obrađuje fotografije do neprepoznatljivosti zbog čega je često na meti pogrdnih komentara.

larsa pipen, skoti pipen
SMG / Zuma Press / Profimedia 

Besramno fotošopira svaki deo tela iako izgleda potpuno drugačije na realnim slikama. Očito misli da su svi slepi i da niko neće primetiti.

"Preterala si", "Okej, znamo da ovako ne izgledaš uživo", "Koliko fotošopa...", samo su neki od komentara koje joj ostavljaju pratioci ispod fotografije je deli na svom Instagram profilu.

larsa pipen
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Više fotografija Larse Pipen i njenih transformacija pogledajte u galeriji ispod:  

Instagram Larsa Pipen