Kim Kardašijan je, bez pogovora, u formi života. Skinula je kilograme, zategla telo i zaista možemo reći da izgleda nikad bolje.

Ali, očigledno rijaliti zvezda još uvek nije zadovoljna svojim izgledom pa je, po ne znamo više ni koji put, posegla za programima za ulepšavanje.

Naime, Kardašijanka je objavila fotografiju u crnom kupaćem kostimu i istakla bujne obline u prvi plan, ali, kako stvari stoje, biće da se malo zaigrala kada je editovanje nogu u pitanju.

kim kardasijan
printscreen/instagram 

Pratioci su brzinom svetlosti spazili da njeno levo stopalo umesto pet, ima samo četiri prsta, i naravno, komentari su se samo nizali.

Naravno, da su se svi prisetili kapanje sa njenom sestrom Kajli kada su joj fotošopirali prst viška, pa je Kim na fotografijama imala čak šest nožnih prstiju.

"Šta je to sa Kim i prstima", "Nismo znali da imaš samo 4 prsta", "Ženo, batali taj fotošop, vidiš da ti ne ide", "Prvo šest nožnih prstića, sad četiri, da se nije hirurg zabrojao", "Treba joj oduzeti programe za ulepšavanje"... samo su bili neki od komentara koji su se ređali ispod njene objave.

Možda bi Kim zaista neko trebalo da skloni telefon barem kad je Fotošop u pitanju. Svakako da joj apsolutno nije potreban, a i poštedeće sebe sličnih situacija. Uostalom, ako ne zna kako treba da edituje, možda je bolje da taj posao ipak prepusti profesionalcima.