Iako su mnogi bili mišljenja da će latino diva Dženifer Lopez reći sudbonosno "da" nekadašnjem proslavljenom bejzbol igraču, Aleksu Rodrigezu, to se ipak nije dogodilo.

Iako su pokušali da rade na vezi i izglade nesuglasice, na kraju su veridbu ipak raskinuli, a kao glavni razlog u medijima navodila se njegova prevara sa influenserkom i rijaliti učesnicom Medison LeKroj.

Naime, glasine o Aleksovom dopisivanju sa Medison pojavile su se u javnosti prvi put početkom februara, a tada jedna od učesnica pomenutgo rijalitija iznela sumnju da su se Rodrigez i zanosna plavuša viđali, dok se Medison branila i rekla da to nema veze sa istinom, ali je ipak potvrdila da se dopisivala sa nekadašnjim bejzbol igračem.

dzenifer lopez i aleks rodrigez nekad
- / Backgrid USA / Profimedia 

Očigledno je Medison bila kap koja je prelila čašu u vezi koja je bila prepuna trzavica, te je "Jenny from the block" rešila da poštedi sebe patnje i nastavi dalje sa životom. Sada je konačno u srećnoj vezi sa starim/novim dečkom Benom Aflekom, a paparaci su ih nedavno uhvatili dok se ljube u jednom restoranu.

dzenifer lopez i ben aflek prvi javni poljubac
printscreen/youtube 

I pevačica i glumac sijaju od sreće, a šuška se da se njihova veza odvija vrtoglavom brtinom, te da već planiraju venčanje.

Međutim, sada je oglasila niko drugi do Medison, i to sa nebuloznom pričom da je ona zaslužba za sreću latino dive.

Da nije bilo nje, koja se navodno motala oko Aleksa, "Bennifer" se ne bi ponovno spojili. LeKroj se našalila pa poručila pevačici: "Nema na čemu!".

Iako je Medison uporna u tvrdnjama da je sa Aleksom bilo samo dopisivanje, te da nikada nisu bili intimni, činjenica jeste da je Džej Lo raskinula veridbu i "otkačila" Aleksa samo nekoliko dana nakon što je priča o Medison i bejzbol igraču dospela u javnost.

medison lekroj pripisala je sebi zasluge zbog pomirenja dzenifer lopez i bena afleka
Instagram 

- Moram da budem iskrena. Nemam veze s njihovim raskidom i mislim da to svi znaju - rekla je tada rijaliti zvezda.

Dženifer se za sada nije oglašavala povodom Medisonine opaske, ali verujemo da kako stvari stoje - i neće. Uostalom, Dženi trenutno ima daleko pametnija posla (kao što je na primer da uživa u vezi) nego da se bavi statusima nekadašnje devojke bivšeg verenika.