Ukoliko ste makar mrvicu sumnjali u pomirenje Bena I Dženifer, i pripisivali sve izmišljenim izjavama navodnih izvora bliskih paru i novinskim natpisima - dozvolite da vas demantujemo.

Sada je stigla više nego zvanična potvrda da je stari/novi par zaista u vezi.

Prvi javni poljubac nije mogao da pobegne veštom oku paparaca, a ceo snimak je brzinom svetlosti preplavio internet.

Pevačica i glumac su uživali na romantičnoj večeri, a sve vreme su razmenjivali nežnosti i ljubili se. Ruku na srce, skoro ih nismo videli tako srećne i nasmejane.

dzenifer i ben prvi poljubac
printscreen/youtube 

Sudeći prema snimku, u pitanju je bila porodična večera, jer se u njemu pojavljuju i deca latino dive. Međutim, čak ni oni nisu mogli omesti par koji cele večeri nisu skidali poglede jedno sa drugog.

ben aflek i dzenifer lopez prvi poljubac
printscreen/youtube 

Podsetimo, Dženifer i Ben su bili zajedno pre 17 godina, a ove godine u martu su ponovo započeli romansu. Najpre je Dženifer uhvaćena u kolima nekadašnjeg verenika, ali su tada govorili da su samo prijatelji.

Ben je tada čak i veoma burno reagovao na pitanja o nekadašnjoj devojci. Nakon toga je usledilo romantično putovanje, a potom još jedan put, a izvori bliski paru tvrdili su da se par sve vreme ljubio i razmenjivao nežnosti pred svima.

U poslednje vreme, "Benifer" kako ih od milošte zovu, stalno se može videti zajedno, a pojavili su se navodi da pevačica čak i gleda škole u komšiluku gde će živeti sa Benom.

dzenifer lopez i ben aflek se svuda pojavljuju zajedno
Profimedia 

Očigledno je došao pravi trenutak da nastave gde su stali, a ove slike govore više od hiljadu reči šta znači sreća i prava ljubav.

printscreen/youtube Dženifer Lopez i Ben Aflek prvi pljubac