Ana De Armas, koja je s Aflekom bila u vezi od početka 2020. godine, kad su se upoznali na snimanju filma 'Deep Water', pa od januara ove godine, već nekoliko meseci potajno se viđa sa zgodnim tehnološkim izvršnim direktorom Tindera Polom Boukadakisom, doznaje Page Six iz više izvora.

"Pol i Ana su se upoznali preko prijatelja. Prebivalište mu je u Ostinu, ali vreme provodi između Teksasa i Santa Monike.

Pre nego što je Ana napustila SAD zbog snimanja novog filma, puno vremena su provodili zajedno, rekao je izvor za Page Six i dodao da se stvari kod novog para dobro razvijaju kao i da je Boukadakis glumicu već upoznao s nekim članovima svoje porodice.

Boukadakis je bio suosnivač i izvršni direktor firme Wheel, koju je Tinder uzeo 2017. godine radi dodavanje video kolaboracije. Preuzimanjem je postao potpredsednik za posebne inicijative i radio na stvaranju raznih sadržaja, poput platforme Swipe Night.

Ana de Armas je u maju odletela na set novog Netflixovog filma The Gray Man, u kojem glume i Kris Evans, Rajan Gosling i Redži-Žan Pejdž.

ana de armas
IMP Features / IMP Features / Profimedia 

Kubanska glumica (33) se s Benom Aflekom (48) razišla u januaru ove godine, a prema izvorima, razišli su se kao prijatelji jer su shvatili da se nalaze u različitim životnim fazama.

Tada se glumac povukao iz javnosti i mogli smo ga videti samo ispred ulaza svoje vile gde je skpokupljao hranu koju je donosila dostava. Čak se i zapustio pa ga mnogi nisu prepoznali u novom, bradatom i kosatom izdanju.

ben aflek
Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Navodno je nakon raskida od lepe glumice Ben pao u depresiju i ponovo se odao porocima, kao i kockanju, dok je Ani veza sa slavnim glumcem donela samo veći proboj u svetu filma.

Aflek je nakon Ane obnovio svoju vezu sa Dženifer Lopez, a nedavno su prvi put ulovljeni i kako se ljube tokom romantičnog zajedničkog druženja u Malibuu.