Ben Aflek (48) planira da zaprosi Dženifer Lopez (51) za njen 52. rođendan sledeeg meseca tvrdi izvor blizak paru.

Holivudski par obnovio je svoju vezu u maju, 17 godina nakon što su slavno raskinuli veridbu, samo jedan dan pre venčanja 2003. godine. A sada je izvor blizak paru potvrdio da je par nastavio tamo gde su stali pre svih tih godina i traže zajedničku budućnost.

- Ben želi pružiti njihovoj ljubavi još jednu priliku i planira romantičnu prosidbu na pevačičin 52. rođendan 24. jula - rekao je izvor magazinu Closer.

ben aflek i dzenifer lopez
Lionel Hahn / Zuma Press / Profimedia 

Pre toga, Ben je Dženifer zaprosio s vereničkim prstenom od 6,1 karata ružičastog dijamanta 2002. godine nakon dva mjseca veze. Kao razlog njihovog raskida par je naveo preteranu pažnju medija.

Dženifer se pet mjseci nakon njihovog raskid udala za pevača Marka Entonija (52) s kojim je dobila blizance Emu (13) i Maksa (13). Pre Marka bila je u braku sa konobarom Ojani Noom, zatim je stala pred oltar sa plesačem Krisom Džadom. Oba braka trajalu su godinu dana.

bena flek, dzenifer lopez, paparaco
Vasquez/Maciel/LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Jennifer do oltara nije stigla s Aleksom Rodrigezom (45), a veridbu su raskinuli sredinom aprila, nakon čega se Dženifer se vratila bivšem vereniku, Benu nakon 17 godina.

Ben se nakon prekida s Lopezovom oženio s holivudskom glumicom Dženifer Garner (49). Par je nedavno prvi put uslikan u javnosti dok su se ljubili, a slike o kojima svi bruje pogledajte u galeriji:

printscreen/youtube Džej Lo i Ben Aflek