U poslednje vreme, latino diva prosto sija. Više je nego očigledno da joj stara/nova ljubav i te kako prija (za razliku od turbulentne veze sa Rodrigezom), iako po nekim novim navodima njen sin nije preterano oduševljen celom tom pričom.

Ipak, čini se da "Dženi iz bloka" trenutno i ne mari toliko, s obzirom da su je paparaci nedavno uslikali prilikom porodične večere u restoranu, kada je prvi put javno razmenjivala nežnosti sa Benom Aflekom, naočigled dece i prijatelja sa kojima su izašli.

dzenifer lopez i ben aflek prvi javni poljubac
printscreen/youtube 

Svi su saglasni da Dženifer izgleda nikad bolje, a u poslednje vreme "počastila" nas je i nekim sjajnim izdanjima koja laskaju svakoj figuri. Pevačica je veoma aktivna na svom Instagramu, ali poslednja objava izazvala je buru komentara.

Na prvi pogled, ništa sporno - kosa blago isfenirana, šminka u neutralnim tonovima, zlatan upečatljiv nakit uparen sa klasičnom belom bluzom sa puf rukavima i žutom suknjom na preklop. Lepa, svedena, elegantna kobinacija, zar ne?

dzenifer lopez u sjajnoj odevnoj kombinaciji
printscreen/instagram 

Zapravo, ovo što je ponela je sve samo ne elegantno i svedeno, zahvaljujući samo jednom detalju. Naime, dok je prva objava više nego obećavajuća, od sledeće fotografije bukvalno će vas zaboleti oči kada vidite šta je obula latino diva.

Naime, Dženifer je htela da se pohvali današnjim izdanjem, te je na svoj Instagram okačila fotogragrafiju na kojoj nosi još jednu sjajnu modnu kombinaciju, ali su sve pokvarile zlatne čizme do iznad kolena sa ogromnom platformom.

dzenifer lopez u zlatnim cizmama
printscreen/instagram 

Pratioci su bili više nego zbunjeni, a komentari (mahom negativni) samo su se ređali.

"Zašto bi iko nosio čizme leti", "Gore - čista desetka, dole - ponavljaš razred", "Dženifer, Hustlers je gotov, možeš čizme da vratis kostimografima", "Izgleda poput striptizete koja pokušava da se emancipuje", "Pobogu zašto te čizme", "Odvratna obuća", "Kome je još lepo to što nosi na nogama", "Ne mogu ovo da gledam, peku me oči od grozote", "Zovu te Hustlers da im vratiš čizme","Ovo su najružnije čizme ikada"... samo su neki od komentara fanova.

I dok su svi saglasni da je Džen u formi života, te da u poslednje vreme nije pravila nikakve gafove po pitanju odevnih kombinacija, sada je samo jednom objavom uspela da se sa modnom vrha spusti pravo na listu najgorih modnih izdanja.

I zaista, ne možemo da se ne zapitamo zašto je uz divan letnji outfit ponela ovakvu obuću koju, da citiramo jednog od fanova "ni striptizete ne bi nosile"?

dzenifer lopez pozirala je za mtv u zlatnim cizmama sa platformom do iznad kolena
printscreen/instagram 

Znamo da je Dženifer ljubitelj platformi, ali ovo je zaista "too much", i zapravo se više čini kao nešto što je ponela za uspomenu sa snimanja filma "Hustlers" 2019. godine. Najpre je ponela bele sandale iz tog filma, a sada su na red došle i čizme. 

Šta vi kažete, da li vam se ovo izdanje dopada? Glasajte u anketi i podelite sa nama vaše mišljenje.