Latino diva Dženifer Lopez već dugo nije samo pevačica i glumica već je modna ikona i prava trendseterka kada je stilizovanje kose u pitanju.

Tako je Dženifer uspešno na scenu vratila kratki zalizani bob, debele pramenove i visoki rep, a uspelo joj je čak i sa svemirskim punđicama na glavi. Ipak, reč je o jednoj od pet frizura koje odlaze na zasluženi odmor, a evo kojim novim trendovima ih možeš jednostavno zameniti.

Frizer Kris Eplton je za portal Glamour otkrio zašto baš ovu frizuru očekuje velika popularnost "Poslednje što ljudi žele jeste izgled koji ih podseća na nešto što sami mogu izvesti kod kuće", rekao je frizer u čijim se rukama rado prepušta Kim Kardašijan.

Čak i godinu dana kasnije od kada ju je Dženifer prvi put nosila, ova frizura ne prestaje da mami uzdahe kako žena, tako i muškaraca.

Po njegovom profesionalnom mišljenju, u modu se vraćaju glamurozne kovrđe i takozvana ''barbie kosa''.

I ne, to ne znači da moraš postati plavuša da bi nosila ovaj trend, jer boja kosa apsolutna nije presudna. Presudno je samo to da kosa izgleda uredno, glamurozno, i kako Kris kaže- skupo.

Za njega skupa kosa ne znači da skupo platite frizera kako biste postigle taj efekat, već da je vaša kosa zdrava, negovana, stilizovana i sjajna od korena do vrhova.