Latino diva Dženifer Lopez i glumac Ben Aflek konačno su, pre dve nedelje, uhvaćeni u ljubavnom zanosu i tako potvrdili višemesečna nagađanja o njihovoj obnovljenoj ljubavnoj vezi.

Iako su već nekoliko puta uhvaćeni na istim lokacijama, paparaci nikada nisu snimili intimne dodire ili poljupce između holivudskih zvezda - sve do tada.

Koliko je jedna od najpoznatijih žena na svetu srećna govori i osmeh na licu kojeg poslednjih nedelja ne skida, a to su primetili i brojni obožavatelji koji su s oduševljenjem prihvatili vest o pomirenju. Ipak, sada se piše kako bi mogli da se pojave prvi problemi.

Ovnedeljno izdanje National Enquirera izveštava, između ostalog, o prvim mogućim problemima u nedavno započetoj vezi Dženifer i Bena. Prema tabloidu, pevačica i glumica je sretnija nego ikad pre, ali ima popis njegovih loših navika koje želi da promeni.

dzenifer lopez i ben aflek
printscreen/youtube 

"Rekla mu je da mora da prestane da puši, i to što pre. Džen je vrlo čista i svesna štetnog uticaja duvana i ne sviđa joj se miris koji se prilepi za sve, osim toga mrlja zube i ne želi da pepeljare budu svuda uokolo', samo je jedan od problema, od kojih se čovek inače jako teško odvikne - pogotovo ako to sam ne želi.

bena aflek
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Uz to, smeta joj i njegova tetovaža feniksa na leđima. "Nagovara ga da skine to laserom", istakao je insajder pa dodao da ima još jedna navika koju mu želi usaditi u život. Reč je o vežbanju, koje Džej Lo praktikuje svakodnevno.

"Želi da Ben sledi njen strogi režim i odrekne se loših navika u ishrani, slatkiša i velike količine kafe. Ben daje sve od sebe, ali je to prevelika promena životnog stila, i šali se da je Lopezova više general, nego devojka", dodaje izvor blizak paru.

dzenifer lopez i ben aflek
RACHPOOT/ROGER/GEVA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Dženifer voli stvari uredne i ako će živeti zajedno, što oboje žele, to mora biti po njenom. Ona je vrlo striktna u pogledu načina na koji stvari izgledaju i mirišu, a žena poput nje verovatno misli da može da promeni stvari koje joj se ne sviđaju', reči su anonimnog izvora, a sada je samo pitanje hoće li Ben sve ovo moći da podnese.