Na 74. filmskom festivalu u Kanu pojavljuju se najveće zvezde i većina ih koristi priliku za promociju novih filmova, a jedna nepoznata žena uspela je sve njih da zaseni.

Zgodna brineta bila je na crvenom tepihu tokom premijere mjuzikla "Annette", u kojem glavne uloge tumače Marion Cotillard, Adam Driver i Simon Helberg.

Ipak, retko ko je gledao u poznate glumce kad se pojavila ona i iskoristila svojih pet minuta slave. Pozirala je u dugoj suknji i topu koji je pokazao njene gole grudi dok je, činilo se namerno, podizala ruke i tako otkrila više nego što je očekivano.

festival u kanu grudi
Roland Macri / KCS Presse / Profimedia 

Kako se čini, ona je bila toga svesna i sa osmehom je pozirala dok većina nije mogla da skrene pogled s nje. 

Na otvaranju 74. festivala u Kanu pojavile su se i Bela Hadid, Ket Grejem, Kamelija Džordana... Crvenim tepihom preovladavale su crno-bele kombinacije, a festival nisu propustile ni Karla Bruni i Kendis Svonpul koje su plenila u blještavim kreacijima kojima su mnogi dali pozitivne ocene.

Fotografije najzanimljivijih modnih kreacija možete pogledati u nastavku:

Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia, Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia Kanski festival 2021 najbolje obučene