Pevačića Anđela Ignjatović Breskvica objavila je dugo očekivanu pesmu "Srećan put", za koji mnogi kažu da je tekstom pesme i simbolima spota otkrila pravi razlog raskida sa Vojažem.

Sada se oglasio njen bivši dečko pevač Mihajlo Veruović i prokomentarisao pesmu i spot.

- Skroz je ok pesma, rekao je Vojaž, a onda je istakao da je Breskvica iskoristila momenat, ali da bi takođe dobro prošla i da numera nije o njemu.

- Ne mislim da je bila kakva provokacija, mislim da je jednostavno izbacila pesmu, iskoristila momenat... Nije iskoristila mene, sigurna sam da bi napravila uspeh i da se u pesmi ne radi o meni. Nema tu zle krvi, sa moje strane, rekao je Mihajlo za Dnevni Avaz.

vojaz i breskvica
printscreen/youtube 

Mihajlo je istakao i da mu je raskid sa Breskvicom teško pao, kao i da je nakon toga radio na sebi.

Podsetimo, Vojaž je ranije govorio o raskidu, dok se Anđela na tu temu prvi put oglasia novom pesmom i spotom, a mnogi kažu da mu je poslala jasnu poruku, kao i javnosti, koja je nju optuživala za raskid.

"Kasno shvatio da bolja sam od nje", stih je koji je naveo njihove fanove, ali i celu javnost, da se zapitaju da nije možda došlo do neverstva, ali sa Mihajlove strane.

Youtube Breskvica

Mnogi smatraju da je Anđela u pesmi opevala šta se desilo sa njima i kako se osećala kroz celu vezu kroz simbole koje je upotrebila, dok su drugi pri stavu da je samo iskoristila situaciju za svoj marketing.

Takođe isti dan i Vojaž je objavio novu numeru pod nazivom "Kartel", a većina fanova ubeđena je da je sve dogovoreno i da celu situaciju koriste za promociju svojih pesama.