Slobodno možemo reći da su Anđela i Mihajlo bili omiljeni par mlađe generacije. Fanovi su ih obožavali, a čak i nakon raskida nadali se njihovom pomirenju.

Uostalom, njihova veza gotovo da je imala filmsku priču.

Ona - samo tinejdžerka magičnog glasa, on - sladak dečkić u kog su bile zaljubljene mnoge devojčice. Zajedno su napravili hitove koji su imali višemilionske preglede i ujedno dali nadu svim "autsajderima" da je ipak moguće probiti se na muzičkoj sceni i ostvariti uspeh bez ogmronog novca, sponzora i sličnog što nosi novo vreme.

vojaz i breskvica bili su omiljeni par mladje generacije
Youtube 

Međutim, nakon filmske priče, usledio je kraj - par se otpratio sa Instagrama, a uveliko se šuškalo o razlozima raskida. Spominjale su se prevare, korist, i šta sve ne, a vatru su potpaljivale obe strane skrivenim porukama na objavama i storijima, peckanjima, bockanjima i "prozivkama".

breskvica i vojaz bili su it par mladje generacije
Youtube 

Mihajlo se nakon raskida povukao, a potom zasijao pesmom "Pleši" koja je postala čak i deo filma"Južni vetar: Ubrzanje".

Breskvica je doživela "glow-up", potpuno promenila izgled, počela da se oblači drugačije, daleko seksipilnije, a svoju dugu kosu ofarbala je vatreni crvenu.

I dok su svi aplaudirali na pesmu "Pleši", željno se isčekivala nova Breskvicina pesma.

A onda, BUM! Što bi rekao jedan od komentara ispod Breskvicine nove pesme, usledilo je ono čemu se niko nije nadao, i što je, možemo slobodno reći, uživo rijaliti program ko će biti bolji u Trendingu.

On je objavio dugoočekivani "Kartel", a ona mu poručila "Srećan put". I ne, ne šalimo se! U jednom trenutku, Breskvica u pesmi poručuje:

"...Bon voyage, idi ljubavi moja
Sve sam dala da bih bila tvoja
Bon voyage, kažem ljubavi moja
Idi sad, budi sam..."

Pametnom dosta, što bi se reklo. Uostalom, poslušajte njenu pesmu:


Komentari su se samo ređali: 

"Sve je isplasnirano bolje od neke filmske scene", "Tekst napisala Anđela Ignjatović, pa nismo mi vrane da je BON VOYAGE slucajnost...", "Sutradan: Breskvica i Voyage ulaze u zadrugu 5", "Iskoristila premijeru njegove najiscekivanije pjesme dosad,Kartela, da i ona svoju izbaci...veoma mudro"...

breskvica je objavila pesmu srecan put
printscreen/youtube 

Naravno, bilo je i onih koji su pohvalili njen izgled, spot, pa čak i smelost.

Sa druge strane, evo kako zvuči dugonajavljivani "Kartel":

 Naravno da ni ovde komentari nisu izostali:

"Breskvica koja posle ovoga izbacuje pesmu... jadno", "Gori su od rijalitija", "Sve je dogovor", "Jadnica! Izblatila ga u pesmi, hoće još malo slave preko njega", "Svi mi nakon Bon Voyage", "Voyage se transformisao posle raskida, ovo kidaaa", "Bravo Voyage! Furaj svoj svetski stil! Tebi ne treba patetika i pljuvanje bivše cure da bi imao preglede! Izgledaš svetski brate, svaka čast"...

istog dana kada je vojaz objavio kartel i breskvica je iznacila novu pesmu
pritnscreen/youtube 

Kada sumiramo utiske, čini se da su ovog puta obožavatelji mnogo više na Mihajlovoj strani. Bio dogovor ili ne, činjenica je na Youtube, ali i Instagram "gore" od komentara, a da li je ovo uvod u "tihi rat" ili otvorenu pucnjavu, ostaje da vidimo. 

A dotle, koja vam se pesma više dopada? Glasajte u anketi i podelite sa nama vaše mišljenje: