Mladi muzičar Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž, po svemu sudeći brzo je preboleo bivšu devojku Anđelu Ignjatović, poznatu kao Breskvica, i našao novu partnerku.

U pitanju je manekenka Staša Ćalović, dobra drugarica Une Čolić, ćerke Zdravka Čolića, piše "Kurir".

Kako se navodi, iako ni na jednoj objavi nije tagovao Stašu, može se videti da su njih dvoje poslednjih dana veoma aktivni i da se ne odvajaju jedno od drugog.

Tako su proteklog vikenda seli u jedan prestonički kafić, kada je najpre Vojaž slikao sto sa čašama, šejkovima i šoljama kafe. Identičnu fotografiju je posle nekoliko minuta objavila i Staša na svom Instagramu, pa je to bio prvi crv sumnje.

Potom su otišli do Botaničke bašte, odakle su takođe oboje objavili fotografije tokom šetnje, ali ne spominjući da su zajedno.

vojaz
printscreen/youtube/ IDJTV™ 

Nekoliko dana kasnije, manekenka je objavila fotografiju iz jednog kafića, a iako se ne vidi ko sedi s njom, primeti se muška ruka. Sasvim slučajno, prema pisanju pomenutog lista, u kadru je bio i sat u zlatnoj boji, a identičan ima Vojaž.

Njih dvoje se međusobno prate na Instagramu, a muzičar joj lajkuje fotografije.

Vezu između Vojaža i nove devojke primetili su i njegovi fanovi na Tviteru, pa su odmah objavili svoje sumnje i razočaranost da je s Breskvicom definitivno kraj.

Ipak, ni Anđela ne tuguje previše, po svemu sudeći. Tviteraši su došli u posed fotografije na kojoj su navodno ona i njen dečko, a poziraju leđima okrenuti kameri. Navode da je njen partner policajac i da je pevačica odlučila da vodi mirniji život, te da ne želi da eksponira svoju vezu.

Podsetimo, Vojaž i Breskvica su raskinuli početkom godine, a tek posle nekog vremena, muzičar je progovorio o njoj. 

- Anđela je predivna osoba i želim da joj zahvalim što mi je podarila jedan predivan period života i što ga je podelila sa mnom, ali život ide daje. Nisam povređen, ali mi nedostaju lepi momenti kojih se sećam i to je bolno - rekao je Vojaž. Muzičar se još uvek nije oglašavao povodom svoje nove veze.

Instagram, Youtube Breskvica i Vojaž