Pevač Mihajlo Veruović, javnosti poznatiji kao Vojaž, pokazao je kako izgleda njegova majka Žana Veruović, koja je izgleda mladoliko i prelepa je.

Mihajlo je objavio fotogrfaiju svoje majke i uputio joj emotivne reči, a sve je bez teksta ostavio njen izgled i nestvarna lepota.

- Jedina žena kojoj dugujem život. Osoba koja me je naučila svim vrednostima koje posedujem i koja se pobrinula da izrastem u muškarca koji će zauvek poštovati žene.

Od prvog koraka, prvog problema, prvog uspeha i prvog miliona. Sve dugujem njoj! Mama, hvala ti, obećavam da se nikad nećeš razočarati i da ćeš biti najponosnija majka na svetu, napisao je Vojaž uz fotografiju.

žana veruović
Instagram 

- Moj sine, nastao iz naših snova i postao naša večnost, napisala je u komentaru pevačeva majka.

"Mihajlo, majka ti je nestvarno lepa", "Ona ima najlepšeg sina, a on najlepšu majku", "Žana je prelepa", "Mihalo, mama ti je prelepa, sad vidimo na koga si", samo su neki od komentara ispod pevačeve objave.

Podsetimo, Mihajlov otac, Milan Veruović bio je telohranitelj Zorana Đinđića, a nakon ubistva premijera 2003. godine, Milan je sa porodicom zbog besbednosti neko vreme živeo u Francuskoj. Pevačev nadimak "vojaž" zapravo je na francuskom jeziku "put" koji je njegova porodica prošla.