Iako su vezu raskinuli još početkom januara, bura oko razilaska najpopularnijeg para mlađe generacije se još uvek ne smiruje. 
Svaki korak Breskvice i Vojaža pomno se prati, ali je do sada uglavnom Anđela bila ta koja je bila "glasnija". Njena evidentna promena imidža privukla je pažnju svih, a novinske stupce pune nagađanja o razlogu raskida. 
Nakon nekoliko "peckanja" preko mreža, Vojaž je rešio da pruži priliku svojim pratiocima da ga pitaju ono što žele, a on je ogolio dušu i istakao svoje mišljenje na brojne teme. 

Naime, na Insta storijima osvanuli su odgovori na pitanja o novim projektima, o tome šta trenutno sluša, koliko je visok i slično, ali i da li je naučio lekcije, kao i da li je spreman za novu ljubav

Na pitanja da li bi pre izabrao pravu ljubav ili karijeru, Mihajlo je kao iz topa odabrao pravu ljubav i istakao da smatra da je dovoljno sposoban da se izgradi na više životnih polja, mimo muzike, jer "šta je život bez ljubavi". Takođe, na pitanje da li bi ikada prevario devojku, Vojaž je odgovorio da to nikada ne bi uradio, kao i da samo ljigavi i slabi ljudi to rade. Tvrdi da za novu ljubav nije spreman, kao i da je vreme da se konačno posveti samo sebi. 

Pogledajte u galeriji ispod na kakva je sve pitanja odgovarao Mihajlo. 

instagram/voyage.mp3 Vojaž pitanja pratilaca