Od kako je mlada muzička zvezda  Anđela Ignjatović, poznatija pod nadimkom Breskvica, raskinula vezu sa Mihajlom Veruovićem Vojažom, ne prestaje da intrigira javnost. Promenila je stil oblačenja, kao i boju kose, te se čini da je sada izazovnija nego pre, a njeni fanovi svakodnevno je zasipaju komplimentima. 
Ipak, poslednjih dana, lepa Breskvica svoje atribute pokazala je snimajući se u provokativnijim izdanjima, poput čipkanog topa, što je izazvalo brojne reakcije. Izmeđuostalog i Vojaža. Zato se i sumnja da je poruka na Breskvicinoj poslednjoj objavi upravo upućena njemu. 

Naime, na poslednjoj fotografiji, Anđela zavodljivo pozira u majici sa tigrastim printom, farmerkama i čizmama. Međutim, ono što je fanovima bilo zanimljivo je opis fotografije, jer je aludirala na svoj raskid sa Mihajlom.

- Teško je biti seksi bivša, ali neko mora i to - poručila je Anđela.

Inače, Mihajlo i Anđela su obrisali sve zajedničke fotografije sa svojih profila, gde nije ostao nijedan trag da su nekada bili zajedno. Ipak, nakon što je nedavno Breskvica objavila snimak dok peva u čipkanom topu, oglasio se Mihajlo na Insta storiju sa rečima: "Devojke, du*eta i grudi samo privlače pažnju, ne zadržavaju je", zbog čega su mnogi posumnjali da je ta poruka upućena pevačici budući da je u poslednje vreme viđamo u nešto golišavijim izdanjima od onih na koje smo navikli.
Zato i ne čudi što mnogi smatraju da je brutalna poruka na Breskvicinom profilu upućena upravo Mihajlu. Iako mnogi smatraju da Breskvica još uvek nije prebolela Mihajla, jer i dalje prati njihovu fan stranicu "voyagexstrarr", biće da će "tihi rat" ipak da traje bar još neko vreme.