Privatni život Milice Pavlović prava je enigma. Iako bez problema o svemu priča sa novinarima, do sada nijednom nije otkrila ime muškarca sa kojim je bila u vezi, pa čak ni koji joj se dopada.

No, čini se da joj je jedan mlađi i jako popularan kolega privukao pažnju. U pitanju je Mihajlo Veruović, koga svi poznajete po umetničkom imenu Vojaž.

Popularna pevačica lajkovala je među prvima golišavu fotografiju koju je Vojaž objavio, što su primetili svi njihovi fanovi.

Vojaž je godinama bio u vezi sa koleginicom Breskvicom, ali su pre nešto više od dva meseca raskinuli, tako da je sada slobodan i spreman za novu vezu. Baš kao i Milica.

Vojaž je, inače, jedan od najpopularnijih mladih izvođača. Njegova nova pesma "Pleši" koja će biti i naslovna numera filma "Južni vetar 2" danima je na prvom mestu svih regionalnih top lista, a uspeo je čak da uđe i u "worldwide trending", listu najpopularnijih klipova na svetskom nivou na sajtu "Youtube".

Dakle, i mlad i lep i uspešan, pravi muškarac za Milicu koja je već predugo sama.

Podsetimo, Milica je prošlog leza dovođena u vezu sa Nikolasom Saveljićem, sinom poznatog bivšeg fudbalera Niše Saveljića, o čemu smo pisali. Milica nije želela previše da priča na tu temu.

milica pavlović i nikolas saveljić
Print Screen/Instagram Milica Pavlović, Print Screen/Instagram Nikolas Saveljić 

"Nikolas i ja imamo zajedničke prijatelje, tako da je tačno da se poznajemo i da smo se sretali na nekim proslavama u prethodnom periodu. On je dobar dečko, lepo vaspitan i to je sve što imam da kažem na priče o navodnoj vezi", rekla je Milica za domaće medije.