Ako vama do sada nije poznato, novinari odlično znaju koliko Milica Pavlović ne želi da govori o emotivnom životu. Profesionalna, nasmejana i ljubazna, uvek je voljna da prihvati intervju, ali kada usledi pitanje da li je zaljubljena, vešto izbegne odgovor. Nekoliko puta je istakla da o tome neće govoriti javno, a toga se uspešno pridržava godinama.

Samim tim, interesovanje javnosti za njen ljubavni život ne jenjava. Tako su domaći mediji otkrili da je popularna pevačica nedavno stupila u vezu sa Nikolasom Saveljićem, sinom poznatog bivšeg fudbalera Niše Saveljića.

Nikolas je crnogorski vaterpolista, sedam godina je mlađi od Milice a prema rečima jednog izvora, već četiri godine živi u Los Anđelesu.

„Milica i Nikolas upoznali su se prošle godine u Crnoj Gori. On, inače, živi u Los Anđelesu, ali preko leta dolazi u Crnu Goru gde mu je porodica za koju je veoma vezan. Milica mu se dopala na prvi pogled, kao i on njoj. Kada su se upoznali, ništa se konkretno nije dešavalo, međutim, pre nekoliko meseci počeli su preko „Instagrama“ da se dopisuju. On je bio kulturan i džentlmenski nastrojen, što se njoj izuzetno dopalo. Nije bio navalentan“, rekao je neimenovani izvor za „Star“ i dodao:

„Kada se stišala situacija sa koronom, prvim avionom došao je iz Amerike, da bi se pre dva meseca, kada je Milica boravila u Crnoj Gori, njih dvoje sastali. Izlazili su sa zajedničkim prijateljima i shvatili da je među njima nešto kliknulo i da su ipak više od prijatelja. Koliko znam, oni su započeli vezu, ali to zna baš mali broj ljudi. Ne žele da o tome pričaju jer ne znaju kako će se njihova veza razvijati, ipak je reč o ljubavi na daljinu. Mnogo su slatki kao par, i ono što je Milici izuzetno važno, iako je mlad, ambiciozan je, siguran u sebe i nema problem što se ona bavi pevanjem“, otkrio je izvor.

Milica Pavlović navode o svojoj novoj vezi nije potvrdila, ali ni demantovala.

„Nikolas i ja imamo zajedničke prijatelje, tako da je tačno da se poznajemo i da smo se sretali na nekim proslavama u prethodnom periodu. On je dobar dečko, lepo vaspitan i to je sve što imam da kažem na priče o navodnoj vezi", rekla je Milica za "Kurir.rs".