Popularni reper Mihajlo Veruović poznatiji kao Vojaž gostovao je u emisiji, u kojoj je progovorio o temi koja je koja je od početka 2021. godine punila naslovne strane svih medija i portala. Kako je kraj veze Breskvice i Voyage-a bio potpuno neočekivan, o razlozima se mnogo spekulisalo, te su teorije išle iz krajnosti u krajnost.

Prvo da su nađene poruke u Mihajlovom telefonu, zatim da je on Anđelu "gušio" obavezama o poslu, pa sve do toga da je glavni krivac za raskid bila treća osoba.

On je demantovao navedene razloge, pa rekao da o pravima nikada neće pričati.

- Taj razlog raskida svi toliko žele, ali iz mojih usta to nikada neće izaći, ja o tome nikad neću pričati - započeo je on priču za IDJTV.

vojaž i breskvica
ATA Images/Antonio Ahel 

S obzirom na to da je navedene razloge isključio kao mogućnost raskida, sve je zanimalo da li je možda ključno bilo prezasićenje u vezi.

- Sa moje strane ne. Iskreno, evo, ni ja ne znam šta je to moglo da bude, da bi došlo do prezasićenja - rekao je on i potvrdio da je Anđela bila ta koja je donela konačnu odluku da se mladi par raziđe, kao i to da se od raskida nisu čuli, osim kada je u pitanju bio posao, gde su na sastanku sa menadžerkom odlučili da stave tačku i na saradnju.