Popularni reper Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž, oglasio se na svom Instagram profilu i podelio sa fanovima svoju odluku, kojom ih je iznenadio. Deo pratilaca smatra da je ovo još jedan potez za privlačenje pažnje, a ostatak je veoma razočaran ovakovom odlukom.

- Povlačim se sa interneta i svih društvenih mreža - naveo je Vojaž na storiju i poslao jaku poruku. - Srušiću ih kad odlučim da se vratim - dodao je pevač, potpisao se i stavio emotikon crnog srca, dok su njegovi fanovi razičarani i tužni zbog odluke popularnog repera.

vojažev stori instagram
instagram/screeanshot 

Podsetimo, za razliku od Vijaža koji neko vreme neće biti aktivan na društvenim mrežama, Breskvica se pohvalila svojim uspehom na Instagramu, gde je dostigla 500 hiljada pratilaca.

breskvica
Instagram 

Iako su vezu raskinuli još početkom januara, bura oko razilaska najpopularnijeg para mlađe generacije se još uvek ne smiruje. Njena evidentna promena imidža privukla je pažnju svih, a novinske stupce pune nagađanja o razlogu raskida.

Da li je upravo raskid razlog odluke koju je mladi muzičar doneo nije poznato, ali njegovi obožavaoci upravo na to sumnjaju.