Pavle Bošković, poznatiji kao Gazda Paja je srpski hip-hop, fank i trep muzičar koji je popularnost stekao 2012. godine singlom „Čke Beogradske“. Nakon toga snimio je i objavio brojne singlove i duete sa muzičarima iz celog regiona. Trudi se da uvek i u svakoj prilici govori o svojoj muzici, promoviše projekte na kojima radi, te da pripomogne i mlađim kolegama koji su tek zakoračili u muzičke vode.

Premda je na domaćoj muzičkoj sceni prisutan od 2003. godine, o njegovom privatnom životu se vrlo malo zna. Naime, za razliku od svojih kolega ne puni novinske stupce aferama i skandalima, i svoj „prljav veš“ nikada ne deli sa javnošću.

Reper ne voli previše da eksponira u javnosti ni svoju izbranicu, pa tako malo ljudi zna kako ona izgleda. Naime, reč je o Vesni Vrljanović rodom iz Bosne i Hercegovine, koja je diplomirani pravnik.

Vesna je takođe i influenserka i ima skoro 30 hiljada pratilaca na Instagramu, a sadržaj koji plasira na toj društvenoj mreži tiče se uglavnom ženskih tema, lepote, šminke, kozmetike i garderobe.

Reper i atraktivna brineta postali su roditelji dečaka krajem prošle godine, a on je to obelodanio svega nekoliko nedelja pred njen porođaj. Mnoge iznenađuje što Gazda Paja ne objavljuje često fotografije sa svojom izabranicom, naročito zbog toga što je na neki način i ona javna ličnost.

Ona u poslednje vreme jako često objaljuje slike na svom profilu sa svojim sinom kome su roditelji dali ime Vuk, ali i sa reperom. Inače, Gazda Pajina partnerka važi za jednu od najpopularnijih blogerki iz susedne zemlje, a svrstavaju je i među najlepše.