Iako na društvenim mrežama vešto kriju da su obnovili vezu, tinejdžeri koji obožavaju ovaj par i komšije već neko vreme viđaju mladi muzički par na zajedničkoj adresi, što govori u prilog tome da je raskid prošlost.

Od kada su početkom godine potvrdili da su prekinuli vezu, tinejdžerski par Anđela Ignjatović Breskvica i Mihajlo Veruović Vojaž podigao je veliku buru među njihovim fanovima. Mnogi su im pisali pisma, pravili zajedničke video-snimke, pisali peticije za njihovo pomirenje, a neki su čak išli i korak dalje te nudili novac da čuju šta je bio kamen spoticanja u njihovom odnosu. Ipak, njih dvoje se nisu oglašavali tim povodom već su samo poručili da im treba privatnost i da će pokušati sve da reše u njihova četiri zida. Izgleda da je tako i bilo, s obzirom na to da novi detalji jasno pokazuju da se par pomirio, ali da to krije od javnosti, piše Blic.

- Dok su u proteklom periodu uglavnom viđani kako odvojeno ulaze u zgradu, sada ih sve češće srećemo zajedno. Iz njihovog stana se čuje i kako zajedno pevaju, te je jasno da dosta vremena provode zajedno i žive na istoj adresi. Oni su na prvom spratu pa često prolazim pored njihovog stana i sve čujem. Od početka priče o njihovom raskidu, viđani su na istoj adresi, iako su se u početku kretali odvojeno. Sada je situacija drugačija, te izgleda da su rešili sve nesuglasice - ističe izvor koji živi u komšiluku Vojaža i Breskvice te dodaje:

breskivca vojaz pomirenje raskid
Youtube 

- Klinci non-stop dolaze ispred njihove zgrade i čekaju ih kako bi se uslikali sa njima i saznali šta se dešava između njih. Ovih dana smo videli i kako se slikaju sa oboje, ali i kako razgovaraju sa njima da li su opet zajedno. Oni to ne negiraju, iako iz nekih razloga to ne žele i javno da potvrde. Njihovi fanovi bili su van sebe kada su čuli novosti, skakali su i grlili ih, a oni su se zadovoljno smeškali.

Novi detalji dodatno su zbunili javnost, s obzirom na to da mladi par na društvenim mrežama uopšte ne odaje utisak da su ponovo u ljubavi. Dok Breskvica uglavnom kači slike i snimke kako provodi vreme sa društvom, Vojaž u slobodno vreme piše pesme. Takođe, još uvek se ne prate na društvenim mrežama i nisu vratili izbrisane zajedničke slike, iako žive zajedno.

- Što više vremena prolazi, deluje da su se njih dvoje poslužili marketinškim trikom, te da su od početka u kontaktu iako su u javnosti pokazivali drugačije. Sve vreme su bili na istoj adresi, a pričama o raskidu su uspeli da dodatno skrenu pažnju na sebe, pa im je navodni raskid pomogao u promociji novog spota - ističe izvor, a kao potvrda ovih tvrdnji ide i to što su i njihove komšije nedavno za “Blic” potvrdile da ih često viđaju u kraju:

breskivca vojaz pomirenje raskid
screenshoot youtube 

- Viđala sam ih kako odvojeno izlaze iz zgrade. Prvo smo mislili da je neko od njih dvoje napustio taj stan i došao samo po stvari. Međutim, sada ih često sretnemo kako se ispred zgrade nalaze sa svojim društvom - ispričala je komšinica iz njihove zgrade za “Super TV”, dok je jedna od tinejdžerki tvrdila kako ih deca svakodnevno čekaju ispred zgrade, dok se oni neretko preruše kako bi neometano mogli da izađu napolje.

Youtube Vojaž i Breskvica

- U blizini je osnovna škola i deca ih na odmoru čekaju ispred zgrade kako bi mogli da se fotografišu sa njima. Svi se dive Breskvici i Vojažu, pogotovo mlađe generacije. Pre i posle časova ih saleću sa svih strana. Obično stave kačket ili naočare kako ih deca ne bi prepoznala. S jedne strane je to i logično, jer žele da zadrže privatnost. Pre čitave ove drame oko raskida, skupilo se preko 20 klinaca koji su čekali da se fotografišu sa njima.

U timu ovo dvoje jutjubera nisu želeli da komentarišu detalje o pomirenju.

Pogledajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas