Vojaž i Breskvica bili su omiljeni "it" par mnogima, a pogotovo mlađoj populaciji, te ne čudi što su njihov raskid mnogi teško podneli. Danima su mogući razlozi punili novinske stupce, a nagađalo se i da je sve samo marketinški trik.

Mighajlo i Anđela ostali su nemi po pitanju pravog razloga raskida, iako je Vojaž u par navrata rekao da je Breksvica ta koja je donela konačnu odluku. 

Sada je otkrio pravu istinu i otkrio sve vezano za njihov razlaz, ali i dalje planove. 

"Nije nama do novca, jer smo mladi. Sve što radimo je iz čiste ambicije i ljubavi prema muzici, nije meni krajnji cilj novac. Pokušavam da nađem lepu misao da bih mogao da kažem šta osećam. Da bih video dugu, mora da bude malo kiše. Život nije jedna ružičasta stvar. Mora da postoji malo kiše da bih ipak video tu dugu. Smatram da je kiša koju sam ja prošao uticala na mene i da me je pretvorila u iskusnijeg momka. Sad je vreme da se fokusiram na dugu", rekao je Vojaž za "Blic".

"Čitava situacija me je ojačala. Imao sam vremena da razmišljam o sebi, čovek kada misli, on napreduje. Ne želim da komentarišem navode da li je došlo do prevare i da li je Breskvica bila sa raznim reperima. To je zanimacija za ljude, da čitaju te napise i o tome pričaju. Prevelika privatnost je u pitanju", iskreno je poručio mladi pevač.

vojaz
Youtube 

Vojaž je takođe istakao da je pauzu sa nastupima zbog cele situacije sa korona virusom iskoristio i da se posveti studiranju. 

- Konkretno, studiram u ovom trenutku, ova pauza mi je dala dovoljno vremena da se posvetim fakultetu. Živim i dalje sa roditeljima, nemam problem sa egzistencijom. Tu su roditelji da mi uvek pomognu. Muzika koju pravim nije od danas od sutra. Sluša se svuda u dijaspori i imam veliku zaradu na raznim muzičkim platformama.

Podsetimo, Vojaž je nedavno saopštio fanovima i da se povlači sa društvenih mreža: "Srušiću ih kad odlučim da se vratim", dodao je pevač, potpisao se i stavio emotikon crnog srca, dok su njegovi fanovi razočarani i tužni zbog odluke popularnog repera.

Ipak, mnogi su sa oduševljenjem dočekali vest da je njegova popularna pesma "Pleši" postala deo "Južnog vetra 2". U pitanju je ekskluzivna saradnja između Vojaža i J Fado - mlade i uspešne rep zvezde iz Velike Britanije.