Ako se i za koga moglo reći da je, gotovo preko noći postao prava internet senzacija, to je definitivno Anđela Ignjatović, poznatija kao Brekskvica. U jednom momentu, kačila je svoje kavere pesama, a kada je uplovila u romansu sa Vojažom, kroz kratko vreme je za njihovu muziku saznala ne samo cela Srbija, već i region, a oni su snimali duete sa najvećim muzičkim imenima na ovim prostorima i brojali milione pregleda.
Breksvica je postala zvezda, a njen stil oblačenja, šminkanja, i uopšteno izgled, mnogi su želeli da iskopiraju. Od tamne kose, preko plavog balajaža, kovrdža, riđih pramenova, pa sve do potpuno vatreno crvene kose, Breksvica je doživela još neke trasformacije u poređenju na vreme kada su je svi znali samo kao slatku Anđelu.

Kao mala svirala je klavir i gitaru, a beskrajno talentovana klinka, još kao devojčica pokazivala je da je originalna i drugačija od svojih vršnjakinja. Eksprerimentisala je sa izgledom, i kao i mnogi, prošla "emo" fazu sa kosim šiškama, iscepanim pantalonama i starkama.

Anđela Ignjatović, Breskvica, detinjstvo
ask.fm/AndjelaIgnjatovic379 Anđela Ignjatović, Breskvica, detinjstvo

A onda, nakon tinejdž dana, lepa Anđela sve više "fura" neki svoj fazon. U srenjoj školi, ako je suditi po fotografijama na njenom profilu, više je nosila obične majice i negovala neki opušteniji stil. Kako je istakla u brojnim intervjuima, oblači ono što joj se nosi u datom trenutku, pa je jedan dan u sportskom fazonu, drugog dana izgleda kao tipična reperka, a trećeg se vraća "dark" stilu i više izgleda kao da sluša gotik ili metal muziku. 

Baš iz ovih razloga, doživela je salvu negativnih komentara, da je "satanista", "darkerka" i slično, ali, Breksvica se na to nije obazirala. A onda je u njen život došao i Mihajlo, odnosno Vojaž, te su za kratko vreme postali omiljeni par na društvenim mrežama, a njihov raskid, publika, mahom maloletna, teško je podnela.

Youtube Vojaž i Breskvica

Ipak, nakon raskida, Breskvica doživljava nov "procvat", te se sada daleko slobodnije oblači i svoje atribute ističe u prvi plan. Promenila je i boju kose, nosi dekoltiranije stvari, a primetno je i da su joj usne punije, zbog čega su je optužili u par navrata da je išla "pod nož", iako se Breksvica po pitanju toga nije oglašavala. 

Instagram screenshot, screenshoot youtube Mlada pevačica je nakon raskida sa svojim dečkom Vojažem donela odluku da napravi promenu.

Jedno je sigurno - Anđela je bila zaista neodoljiva kao devojčica, a ostaje da vidimo u kom pravcu će njen imidž ići u budućnosti, i da li će ostati verna provokativnom stilu oblačenja.

Više njenih fotografija iz detinjstva pogledajte u galeriji ispod i procenite - da li se zaista toliko promenila od kako je bila mala.

ask.fm/AndjelaIgnjatovic379 Breskvica, fotografije iz detinjstva