Šta više volimo nego kada jakne zamenimo blejzerima? Možda smo malo poranili i fali nam još koji stepen gore, ali željno i sa velikim uzbuđenjem iščekujemo i to vreme. Pevačica Milica Pavlović je nedavno obukla blejzer koji je čisto proleće, pa vam njen stil može poslužiti kao inspiracija u danima koji nam dolaze. 

Iako za gostovanja u emisijama i za fotografije na instagramu bira nešto smelije i seksipilnije kombinacije, u privatnom životu se oblači potpuno drugačije. Ona se strogo vodi onim da ono što je za scenski nastup treba tu i da ostane, a da se u normalnom životu oblači kao i svaka devojka koja nema dodira sa šou biznisom. 

Blejez je definitivno najefektniji komad u kom možete, uz vrlo malo truda, da zablistate ovog proleća. Dugo su nas pratili oni karirani blejzeri, i defitivno i oni ostaju u igri, ali im se pridružuje i cvetni print kom će se odvažiti samo oni najhrabriji. 

Milica je izgleda vrlo hrabro obukla crni blejzer većih dimenzijama isprintanih rozih i lila cvetova uz kratku belu majicu i svetli džins. Od kombinacije zvonastog džinsa i obične bele majice uspela je da napravi fantastičan stajling koji svi žele što pre da iskopiraju!

Pronašli smo sličan blejzer i kod nas, samo sa printom manjih cvetova. Model je prirodno nacigovan u predelu laktova, tako da problemi sa neravnomerno podvrnutim rukavima ostaju u zaboravu.
Blejzer na fotografijama ispod možete pronaći u svim Reserved radnjama. 

cvetni blejzer
screenshoot/reserved.com 

cvetni blejzer
screenshoot/reserved.com