Mlada pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breksvica, u toku jučerašnjeg dana ostala je bez svog Instagram profila, na kom ju je pratila prava armija fanova, čak više od pola miliona.

Iako su mnogi najpre pomislili da je Breskvica sama deaktivirala nalog, odnosno da je rešila da napravi pauzu od mreža, ispostavilo se da ipak nije reč o tome. Njoj je profil hakovan, pa deaktiviran.

- Istina je da je Breskvica ostala juče bez Instagrama, ali njen tim još uvek ne zna šta se dešava. Ovo je veliki problem za mladu pevačicu jer ona svakodnevno preko Instagrama komunicira sa svojim pratiocima kojih je više od 500.000, a takođe ona je veoma aktivna na ovoj društvenoj mreži - rekao je izvor.

breskvica
screenshoot youtube 

- Neko je verovatno hakovao, ali sve će se to rešiti. Mnogi pričaju da ga je ona sam deaktivirala, ali to svako nije istina - dodao je izvor blizak pevačici.

Na Tviteru ali i TikToku pevačice, ređali su se komentari zabrinutih fanova, "Kome smeta Breskvica", "Šta se dešava", "Mogu samo da joj zavide", "Breskvica je nekome opasno trn u oku"... pisali su obožavatelji.

Međutim, dobra vest je da je u međuvremenu Anđeli profil ipak vraćen. Povodom cele situacije nije se oglašavala, te ostaje da vidimo da li će u budućnosti biti ikakvih komentara na konto cele situacije.

Ukoliko ne znate kako je Breksvica izgledala na pre nego što je postala poznata, pogledajte fotografije u galeriji:

ask.fm/AndjelaIgnjatovic379 Breskvica, fotografije iz detinjstva