Nekadašnji muzički dvojac i "it" par, Voyage i Breskvica, objavili su nove pesme, što ne bi bilo ništa čudno da se sve to nije dogodilo istog dana.

On je objavio dugoočekivani "Kartel", a ona mu poručila "Srećan put". I ako postoji još neko ko i dalje sumnja u to da se u pesmi radi upravo o Mihajlu, dovoljno je da poslušate refren koji jasno kaže:

"...Bon voyage, idi ljubavi moja
Sve sam dala da bih bila tvoja
Bon voyage, kažem ljubavi moja
Idi sad, budi sam..."

Činjenica je da od kada su raskinuli, na neki način fanovi su birali strane, pa čak i javne ličnosti, iako su se retki o svemu izjašnjavali javno.

Međutim, jedna od onih hrabrijih na jeziku bila je i popularna pevačica Jelena Karleuša koja je jasno rekla kom timu pripada.

jelena karleusa podrzala je breskvicu
printscreen/instagram 

Naime, ona je na svom Instagramu podelila deo spota i u opisu napisala "Cutie" ("Slatkica").

Fanovi su ovo dočekali sa oduševljenjem, kao i sama Breskvica koja je objavu re-postovala. Pored toga što je dobila "vetar u leđa" od starije i iskusnije koleginice, poznate po britkom jeziku, Breskvica ima još jedan razlog za sreću.

Njen "Srećan put" prvi je u trendingu kako u Srbiji tako i u regionu, a dobro se kotira i širom Evrope. Trenutno broji preko 4 miliona pregleda, dok Vojažev "Kartel" ima oko 2,7 miliona pregleda.

Mnogi su mišljenja da rat između nekadašnjih partnera tek počinje, te da joj "Bon voyage" Mihajlo neće tako lako oprostiti. Jedno je sigurno, tek nas čeka više nego zanimljiva "borba" za famozno prvo mesto i veću popularnost, pogotovo što je Vojaž već izbacio još jednu pesmu.