Jelena Karleuša radi na novom albumu, a priznala je da su joj dosadila pitanja kada će nove pesme ugledati svetlost dana. Naime, ona se oglasila na Instagramu gde je istakla kako njeni hitovi i dan danas traju, te da ona ne snima hitovi koji nestanu preko noći.

- Umorna sam od konstantnog pisanja i pitanja kada će novi album. Album će izaći ovog je**nog leta. Uskoro objavljujem više informacija i javno i zvanično najavljujem sve, započela je Jelena, pa zatim istakla da današnja omladina nema ukusa kada je u pitanju muzika.

jelena karleusa, paparaco
ATA Images 

- Više od godinu dana je bio Kovid, koji je sve usporio, moje pesme su i ovog trenutka ultimativni hitovi u svim klubovima gde se puštaju i sviraju live u velikom broju, jer ja nisam neko ko snima pesmice koje traju mesec dana. Hitovi koje sam snimila i pre 10 - 15 godina zvuče kao da su snimljene sada samo bolje i kvalitetnije od svog šita od tri dinara trenutno.

Klinci nemaju ukusa i to je ok, popraviću im stanje. Prema tome, ja razumem da je došlo do smene generacija kojima iznova moram da objašnjavam i crtam, ali moja muzika ne stari, kao ni ja, poručila je Karleuša.

Instagram Jelena Karleuša

Jelena je nedavno na Instagramu potvrdila da radi na novom albumu te da će on biti objavljen ove godine, a kako je napisala album će nositi naziv “Alfa”.