JELENA KARLEUŠA U HALJINI OD 20 EVRA: Pored skupocenih krpica, nosi OVU haljinu u trendi boji

Popularna pevačica Jelena Karleuša postala je sinonim za modne kombinacije koje često koštaju papreno, ali sada je ponela haljinu koja je većini dostupna.

screenshoot/instagram 

Stil Jelene Karleuše neretko mnogi kopiraju, a ona nema problem da iznese provoktivne modele koji većina može sebi da priušti. Naime, Jelena je na svom Instagram profilu okačila fotku u kojoj na sebi ima narandžastu haljinu, a mnogi su se šalili na račun sandala i torbe koje u zbiru koštaju 2.070 evra.

Jednom prilikom je jedna naša popularna pevačica, aludirajući na svoj narandžasti Ferari i torbu poznatog brenda, rekla je "Narandža boli", pa su mnogi to iskoristili u komentarima, misleći na Jelenine skupocene narandžaste komade.

jelena karleusa selfie
Instagram 

Ipak, da je Karleuša pravi mag kada je u pitanju kombinovanje skupih i pristupačnijih odevnih predmeta, pokazala je i u čuvenoj narandžastoj kombinaciji. Narandžasta haljina koja je oduševila mnoge može se pronaći na zvaničnom sajtu prettylittletings.com i njena cena je 20 evra i to na popustu, dok joj je originalna cena 25 evra.

Kako izgleda Jelenina celokupna kombinacija u narandžastoj haljini, pogledajte u galeriji:

screenshoot/instagram, Instagram Jelena Karleuša modne kombinacije

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši