Leto polako počinje, a Instagram profili poznatih dana počinju da obiliju fotografijama u bikiniju.

Mnoge domaće i regionalne zvezde nisu odolele a da sa fanovima ne podele rezultate vežbanja i istaknu svoje izvajane figure.

Pop zvezda Jelena Karleuša zbog obaveza trenutno boravi u Beogradu, ali je to nije sprečilo da se već s prvim zracima sunca skine u bikini i uživa pored bazena u dvorištu velelepne vile na Senjaku.

Jelena je početkom aprila boravila u Dubaiju, tako da možemo reći da je ona prva otvorila sezonu. Pop pevačica uglavnom bira minijaturne, dvodelne bikinije koji ističu njenu figuru

Severina Kojić trenutno uživa na egzotičinim Maldivima. Na Instagramu svakodnevno deli niz fotografija s plaže.

severina
Instagram 

Ono što se sigurno može zaključiti je to da Seve u petoj deceniji izgleda sjajno pa nas tako i ne čudi što na račun izgleda dobija niz komplimenata. Severina uglavnom bira modele u živpisnim bojama koje će biti must have ovog leta, i zbog kojih je mnogi smatraju modnom ikonom čak i na plaži.

Nataša Bekvalac je nedavno odmarala u Egiptu, odakle je počastila svoje pratioce fotografijama u kupaćem kostimu koji je najglasio njene obline.

Da i dalje važi za jednu od najzgodnijih pevačica sa domaće javne scene potvrdile su upravo njene atraktivne slike.

natasa bekvalac
Instagram 

Milica Pavlović se nedavno oglasila iz Crne Gore gde je odmarala kod svog dečka, vaterpoliste Nikolasa Saveljića. Pevačica naravno nije propustila šansu da malo osunča svoje telo, a odlučila se za beli dvodelni bikini sa crnim tufnama.

milica pavlovic
Instagram 

Teodora Džehverović se trenutno zbog posolovnih obaveza nalazi u Beogradu, ali to je nije sprečilo da tople dane provede u prirodi i nabaci boju. Teodora je odabrala plavi bikini ukrašen flamingosima.

Maja Berović se odmara na egzotičnoj destinaciji, sa koje redovno objavljuje fotografije na svom profilu na Instagramu.

Maja se opremila mahom dvodelnim bikinijima u raznim dezenima. 

Od jednodelnih atraktivnih modela, do dvodelnih minijaturnijih bikinija u animal print...

Poznato je da pevačica Kaja Ostojić redovno trenira i vodi računa o izgledu, a na Instagramu neretko pokazuje svoju figuru. Ona trenutno uživa na hrvatskom primorju, odakle je objavila i nekoliko slika u bikiniju interesantnog kroja.

Nakon što je oduševila publiku kada je za kratko vreme izbacila 2 hita "Replay" i "Balkanka" Senida je otišla na zasluženi odmor. Popularna pevačica odlučila se za dvodelni kupaći kostim u boji lavande, a za samo par sati dobila je desetine hiljada lajkova i niz komplimenata.

senidah
printscreen/instagram 

Čiji bikini vam se najviše dopada? Glasajte u anketi