Njihova ljubav je pod budnim okom javnosti, ali ipak iako se o njima mnogo piše- malo se zna. Ipak, od skoro je poznato da Teodora nije jedina javnosti poznata devojka koja je osvojila srce ovog košarkaša. 

Koliko Teodora i Nino uživaju u vezi vidi se po njihovim zajedničkim Instagram story-ima koji su uvek puni smeha i zabave, a čini se i kao da dosta vremena provode uživajući zajedno.

Mediji su od samog početka bili veoma zainteresovani za život dečka Teodore Džehverović, a kasnije su tu želju budili i atraktivnim zajedničkim fotografijama i misterioznim potezima koji su sve više privlačili pažnju javnosti.

teodora dzehverovic i nino
screenshoot/instagram 

Osim što je košarkaš, javnost je saznala da voli muziku i da je neko vreme radio kao DJ, a malo kome je poznato kakav život je Nino vodio pre Teodore i sa kojom javnosti poznatom damom je bio u ljubavi.

Naime, Nino je bio u vezi sa fitnes instruktorkom Ana Marijom Žujović, koja je u žižu medijske pažnje dospela, nakon što je od tadašnjeg dečka, voditelja Vlade Stanojevića zadobila udarce, a zatim fotografije povreda javno podelila.

U javnosti se dosta puta pojaviljivala, a jednom prilikom je, nakon incidenta, izjavila "Kao što vidite, konačno sam ponovo srećna i zadovoljna. Nisam ranije želela da pričam o novoj ljubavi dok nas dvoje zajedno ne odlučimo da se pojavimo u javnosti" - govorila je Ana za "Blic" u vreme najveće ljubavi sa Čelebićem.

Podsetimo, Teodora i Nino obelodanili su svoju vezu tokom leta prošle godine, i od tad ne kriju koliko su srećni i zaljubljeni.
Njih dvoje su u skladnoj i srećnoj vezi, a pritisci medija i često pitanje "Koji je sledeći korak?", kao i razna privatna pitanja o proširenju porodice, Teodora je jednom prilikom objasnila "I dalje sam mlada za samu sebe. Mislim da je prerano da pričamo o tome. Možemo da se šalimo, što je i normalno, ali prerano je da pričamo ozbiljno na tu temu"- rekla je Teodora Džehverović za medije.

screenshoot/instagram Teodora Džehverović i Nino Čelebić već neko vreme uživaju u skladnoj vezi.